Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Ah, ti studenti, samo nešto prosvjeduju  |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Bravo !
ps. potpis je zaaakon !  |
|
|
|
|
 |
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol:  Muško
|
ja ne vidim u čemu je tu problem? iako ne znam koliko su ti ispiti uistinu povezani, nekako mi se čini da ti studenti žele polagati ispit iz vožnje bicikla a još ne znaju ni hodati... e, ne ide to tako... |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
tonya
|
Baš si štrajkolomac!  |
|
Its 5 year mission
|
|
 |
El-Fatih
Ukupno postova: 208 Spol:  Muško
|
Tvoje je pravo da trenutno ne koristis drustvu tj. nemas prihode ali zato imas rashode...Stoga tvoje pravo je da ucis i da se naucis prilagodjavati, jer ces u pravom zivotu vidjeti da nije sve kako negdje pise  |
|
_________________ Vjerujem u boljitak, ali u svoju glavu, srce, ruke i lopatu jos vise!!!! |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
|
|
 |
euchrid
|
ja obožavam štrajkove i prosvjede... ali zbog pravih stvari |
|
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Koji su pravi razlozi?!
To kad SZBOR dobije 900 000 kuna i onda to spiska na telefone? Jel' to dovoljan razlog? Kad se oko kontrole te love bore mladezi stranaka?!
Sto je to "prava stvar", odnosno dovoljan razlog? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
toni
|
Živeli razlozi !!! Živela svecka revolucija !!! Živela !!!
Kada se pojave pravi razlozi za neki prosvjed.. onda su kljucni igraci kupljeni.. il se proturi neka raji zanimljiva tema u medije.. a kada se pojavi prosvjed.. onda je u pitanju neka marginalna stvar za koju nikog nije briga doli šaćice ozlojađene raje zbog (opet) nekih svojih (uskraćenih) interesa.. bez ikakvog zaleđa... |
|
|
|
|
 |
tonya
|
Gle, njima to očito puno znači, zato smatraju da imaju prave razloge za prosvjed. Zamisli da zapneš na jednom ispitu i zbog njega ne možeš polagati nijedan drugi. Neki su ispiti zahtjevni i nekima je potrebno više mjeseci da ih polože. U međuvremenu bi se mogli riješiti mase lakših ispita, a ne mogu. Po meni je to pomalo besmisleno. Jasno je da se neki ispiti ne mogu položiti bez predznanja iz drugih predmeta, ali da je baš svaki ispit uvjetovan nekim drugim... Ne znam. |
|
Its 5 year mission
|
|
 |
euchrid
|
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Dobro, a gdje su onda prosvjedi?
Sudeci po (ne)organiziranoj reakciji studenata - cini mi se da ni ti, ni ja ne dijelimo misljenje studentske populacije. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
toni
|
ma koji studenti, koji prosvjedi !? svi si nesto rjesavaju, vuku se veze i vezice.. a oni koji ih nemaju.. hine da ih imaju i najglasniji su.. i onda kad dojde neko sranje... kolektivno se pokriju ushima.
dosta impotentna ta sudentska populacija zadnjih (10-15) godina.. |
|
|
|
|
 |
big_brother Ukupno postova: 3 Spol:  Nebitno
|
čuo sam za to, lega mi je tamo i imaju ljudi pravo što su ljuti.. ima puno sranja na tom faksu, a ne mogu profesorima ništa, čista samovlada, jedino im ostane prosvjed..
kako je krenulo uskoro će nastati kletva - Da' Bog da ti dijete išlo na Pravni faks u Osijeku
sorry studenti, znam da vama nije smiješno, moja sućut  |
|
|
|
|
 |
 |
|