| Autor |
Poruka |
|
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Orci su opsjednuti sječom stabala, jer ih podsjećaju kako su mali. |
|
|
|
|
|
 |
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol:  Muško
|
Ni jedno drvo nije vječno, za svako srušeno drvo biti će posađeno novo  |
Zadnja promjena: dino_bno; 06.03.2013. 11:03; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Nijedno drvo nije vječno, za svako srušeno drvo biti će posađeno novo
|
...još ljepše i još starije... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
rodaroda
Ukupno postova: 177 Spol:  Nebitno
|
"Podsjetimo, 12. veljače 2013. započeo je projekt građevinsko-prometnog uređenja Ulice bana Josipa Jelačića vrijedan oko 36,5 milijuna kuna. Prema glavnom projektu tvrtke Rencon d.o.o., radove izvodi Gradnja d.o.o., a obuhvatit će izgradnju prometnice i dvotračne tramvajske pruge (čija se izgradnja obećava već 40-ak godina) u dužini 2.338,00 m."
Tolika parada zbog samo 2 i kusur kilometra pruge?!?
Pa to nije ni do pola Višnjevca, sjajan posao!
Gdje će biti okretište? |
|
|
|
|
|
 |
|
Političar Ukupno postova: 11 Spol:  Žensko
|
 Za istaknuti je činjenica, da je Gradska uprava putem javnih natječaja uspjela cijenu izgradnje pruge u Višnjevcu ugovoriti gotovo upola jeftinije u odnosu na cijenu izgradnje pruge u Divaltovoj ulici.
[/url]
|
Nekome matematika nije jača strana. 4,5 km pruge na Divaltovoj koštalo je 70 milijuna kuna, a 2,3 km u Višnjevcu košta 36,5 milijuna - po kojoj je to računici upola jeftinije? S tim što je na Divaltovoj to stvarno dužine 4,5 km, a u Višnjevcu je to samo 1 km u dužinu. |
|
|
|
|
|
 |
|
Političar Ukupno postova: 11 Spol:  Žensko
|
Ali to je zapravo samo jedan kilometar jer oni tih 2,3 km računaju u dva smjera zajedno s okretištem! |
|
|
|
|
|
 |
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
treba još uzeti u obzir koliko skretnica ima na Divaltovoj...a cijena samo jedne skretnice vjerovatno (moje mišljenje) košta kao cca 200 m pruge.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
 |
|
rodaroda
|
Ali to je zapravo samo jedan kilometar jer oni tih 2,3 km računaju u dva smjera zajedno s okretištem!
|
Nevjerovatno! Za pišljivi kilometar koji i baba može prehodati oni prave prugu. Bolje da su svakom iz Višnjevca kupili bicikl i kišobran (pa i zastavu ako treba ) za te pare, još bi im ostalo za zimnicu i sadnju novog drvoreda.
Trebalo je onda taj novac uložiti u poboljšavanje infrastrukture Višnjevca, a ostalo iskompenzirati uvođenjem češćih autobusnih (mini) linija. |
|
|
|
|
|
 |
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol:  Muško
|
Kao da je njih briga. Treba "oprat" malo love pred izbore. Jer ako izgube što će kasnije ? |
|
|
|
|
|
 |
|
rodaroda
|
Kao da je njih briga. Treba "oprat" malo love pred izbore. Jer ako izgube što će kasnije ?
|
Vozit će se tramvajem.  |
|
|
|
|
|
 |
|
milo_moje Ukupno postova: 2875 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma za koga samo prave tu prugu, tolike obitelji odselile u Kanadu |
|
_________________ Život je teška škola, prvo ti da test, pa onda lekciju! |
|
|
|
 |
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
u cijeloj toj prici više ni nije bitan toliko taj tramvaj...koliko upravo ovaj podatak koji je naveden u tekstu...da se ta trakavica oko tramvaja razvlaci vec 40 (slovima cetrdeset) godina.... i sad nakon tih 40 godina pojavljuje se heroj bubi koji konacno dovodi tramvaj do pola Višnjevca.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
 |
|
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
hoće li Medić čupati tračnice?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
Meni je zanimljiv taj Rencon d.o.o. (direktor Josip Bošnjak).
Nema gdje ga nema.
Oni su projektirali i biciklističku stazu u Gundulićevoj, gle čuda, Gradnja isto izvela radove.
Rencon je radio i na Trgu AS i Trgu Marina Držića.
Radio je u Našicama, Podgoraču, Donja Motičina, Bilje, malo u Požeškoj županiji...
Super je kako uvijek ima najbolje ponude.
Je li to slučika da u ove dvije županije ima najviše stranke -Za svoje!- ?
I još za njega radi jedan Glavaš i to Tomislav
Khm, khm... |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Gdje su Medić i Bubalo da čupaju tračnice zubima?ha? Misle da ljudi kratko i slabo pamte???? Joj,joj! Kolika je pruga na Divaltovoj? Koliko je tamo skretnica? Ova je 2330m, ona je 4500m. Loši spinovi, loše Uprave!!! To je 2330m ali 1+1 + okretište.Koga oni muljaju! To je efektivno 1km pruge. Sramota! Tko će i po kojojcijeni prodati platane?
Da je to 2330m u jednom pravcu+u drugom i okretište to je druga pjesma, ali ovo je smiješno |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
 |
|
|