| Autor |
Poruka |
|
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
za svaku pohvalu.  |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...gledala sam neki dokumentarac o njima, ma ludilo što sve rade tijelima....kao da su svi odreda od gume i lagani kao perca...
...lijepo da dolaze u Osijek, malo kulturnih zbivanja ovakvog tipa ne škodi... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Predobro, obavezno idem!!!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
|
 |
|
desert eagle Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
"Lupa bubanj, zveči zvečka, bulji marva radoznala" |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
"Lupa bubanj, zveči zvečka, bulji marva radoznala"
|
...ne, ovo je puno drugačiji cirkus od takvih palanačkih na kakve si očito navikao....  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a zasto nije u novoj dvorani ??? |
|
|
|
|
|
 |
|
smart Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Tko planira kupiti karte trebao bi znati kako će na taj način dobar dio svoga novca dati vlasniku GR. radija Čaji koji je prije izvjesnog vremena izašao iz pritvora. Na kioscima uzeo para, malo se zakuhalo... a sad pomozite malo toj mafijaškoj sirotinji. Uzdravlje! |
|
|
|
|
|
 |
|
smart Ukupno postova: 24 Spol:  Nebitno
|
Eh...da, umalo zaboravih: sigurno će se pojaviti i Đapić kao glavni pokrovitelj. Tajming je odavno tempiran za tjedan pred izbore! |
|
|
|
|
|
 |
|
desert eagle Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
"Lupa bubanj, zveči zvečka, bulji marva radoznala"
|
...ne, ovo je puno drugačiji cirkus od takvih palanačkih na kakve si očito navikao....
|
"Pala žena sa trapeza, dal je mrtva il se zeza" |
|
|
|
|
|
 |
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Bez obzira na to ja idem gledati a pokrovitelj moze biti i sveti petar moju odluku nece promijeniti.
To se i ja pitam!! |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA...  |
|
|
|
 |
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
...možda se čovjek popravio.....
........................................ |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
 |
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ma idem gledat i onak stalno im se daje lova od poreznih obveznika ... i btw nitko ne spominje ovakve gluposti kad recimo LUPA PROMOTIONS ORGANIZIRA KONCERT U2 i takvi bakaraci ... kad je cirkus bio zadnji put u Osijeku ... samo kad se sjetim kod Bille koliko je bilo ludo ... |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
 |
|
manhattan6 Ukupno postova: 22 Spol:  Nebitno
|
zar nije 90, ili 120, kn previse? |
|
|
|
|
|
 |
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
cirkus je u osijeku već duže vremena i košta nas viđe od 90 kn |
|
|
|
|
|
 |
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
zar nije 90, ili 120, kn previse?
|
Naravno da nije...To je svjetski spektakl, a i pogledaj koliko njih ima, ti ljudi zive od toga. Ako je jedna gotovo nebitna rukomenta utakmica kostala 100kn, potpuno je realno da kosta i ovo... |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|