| Autor | Poruka | 
| bazooka_joe 
 Ukupno postova: 3237 Spol:    Nebitno  | 
| 

Damn... Odlično organizirano! 

Zuhra, moramo spremiti i malkice preurediti sobe, inače ništa od forumaških trebica   |  
|  |  
| _________________
 "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Leteci mungos 
 Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:    Nebitno  | 
| 

| 
Poslije ovog bolje da ne stavljam fotku, gdje je tvoja leteci?
 |  
Uh, uh... ok, ok... evo ga, sastavio sam stol i police prije 10tak mjeseci, jos je sve uredno... klik na fotku za opscene detalje...
negdje na fotografijama se nalazi obnazeno musko tijelo! bez imalo odjece! golo spolovilo! 
;-) |  
| 

| Opis: |  |  
		| Veličina: | 928.64 KB |  
		| Pogledano: | 138 put(a) |  
		| 

|  

| Opis: |  |  
		| Veličina: | 723.81 KB |  
		| Pogledano: | 133 put(a) |  
		| 

|  
 |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Leteci mungos 
| 

Da imam Maca i njegovu jednu i pol aplikaciju, i meni bi sve oko kompa bilo organizirano i cakum-pakum. Zapravo, cak bi mi i zivot bio organiziran. |  
|  |  
| _________________
 Omnium gadgetum mecum porto!
 |  | 
	|  | 
|  | 
| bazooka_joe 
| 

Hehe, otprilike ovako:
http://davidweiss.blogspot.com/2006/04/tour-of-microsofts-mac-lab.html 
Čak im i kablovi izgledaju (donekle) uredno složeni... |  
|  |  
| _________________
 "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
 |  | 
	|  | 
|  | 
| fatcat 
 Ukupno postova: 1181 Spol:    Nebitno  | 
| 

Ni to nije losa stvar, onda bi upotrebljavao jednu i pol aplikaciju vise nego sada... 

Koji kablovi brate... kad dodju pee cee people uvijek gledaju ispod radnog stola, sad znam zasto... |  
|  |  
| _________________
 Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| koko 
 Ukupno postova: 215 Spol:    Muško  | 
| 

malo starija slika... al sve još izgleda isto tako... samo prljavije    |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Leteci mungos 
| 

Fino uredno... ukusno... doduse, meni ova soba izgleda kao muzej. Tu netko zaista sjedi i radi? ;-) |  
|  |  
| _________________
 |  | 
	|  | 
|  | 
| marrai 
 Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol:    Žensko  | 
| 

| 
Fino uredno... ukusno... doduse, meni ova soba izgleda kao muzej. Tu netko zaista sjedi i radi? ;-)
 |  
jako lijepo,nego,šta su ono bomboni u posudici?

kao na recepciji nekog hotelčića   |  
|  |  
| 
 |  | 
	|  | 
|  | 
| fatcat 
| 

Sve je u teoriji minimalistike, less is more... U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office. Sa privatne strane hrpu dvd-a je zamjenio mali diskretni 3TB NAS, aka network attached server.

Znam da termin picajzla i anal retentive dolazi na pamet ali jednostavno ne funkcioniram u neredu.

@marrai, to su Jelly Beans ... ima 50 vrsta, uvijek nesto novo... |  
|  |  
| _________________
 Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all.
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Leteci mungos 
| 

Podrzavam minimalistiku. Funkcionalnu i pragmaticnu minimalistiku. Uostalom, to je i vidljivo na fotki mog radnog stola. ;-) Sve (ono najbitnije) je na dohvat ruke...

| Citat: 
U poslovnom smislu, ovo je druga godina u kojoj funkcioniramo u absolutno bez-papirnom uredu, aka paperless office. 
 |  
 Hm, dakle, to je radni stol/office? a radni stol doma? Ili je to jedno te isto? |  
|  |  
| _________________
 |  | 
	|  | 
|  | 
| bazooka_joe 
| 

Pretpostavljam da su oni registratori u donjoj lijevoj strani stola atrapa, zapravo ulaz u podrumski tajni labos   |  
|  |  
| _________________
 |  | 
	|  | 
|  | 
| Sale car 
 Ukupno postova: 1703 Spol:    Nebitno    | 
| 
 evo i mojih slika... mislim kako se u urednosti mogu ravnati sa zuhrom i bazooka_joe....      
i naravno stvarcica bez koje nema smisla sjediti za kompom.... ubija dosadu za vrijeme kada nema nista novogo na netu... 

Slike su lose posto sam slikao s mobom, al vidi se koliko toliko... a i bolje da se ne vide detalji....   |  
|  |  
| _________________

imam osjecaj da osjecam osjecajno jako
 Bolje ispast glup nego iz tramvaja

mozda pijan ali nisam jako, Bože zdravlja pa kući polako

fuck you man čovječe
 |  | 
	|  | 
|  | 
| mladen.jr 
 Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:    Muško  |  | 
	|  | 
|  | 
| mladen.jr 
 Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:    Muško  |  | 
	|  | 
|  | 
| fatcat 
| 

Kucni ured... Na lijevoj strani u aeron chair  se radi, na desnoj u eames lounge chair  se odmara. Ako izgledaju poznate, House (TV Serije) ima i jednu i drugu na radnom mjestu. |  
|  |  
| _________________
 |  | 
	|  | 
|  | 
|  | 
|  |