Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Golf u Slavoniji

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2963
Lokacija: Nebesa
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.11.2005. 13:04 
Naslov: Warning ! Golf u Slavoniji
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iako je skupina osječkih poduzetnika nedavno s vlastitim projektom pristupila izgradnji golf-kluba u Osijeku, privatna tvrtka Dr. Mate Granića, bivšeg šefa hrvatske diplomacije i posebnog savjetnika HSP-a za vanjske poslove, koja se bavi gospodarskim ulaganjima i posredovanjem, prikupila je vlastite informacije o mogućim lokacijama za izgradnju golf-terena u Slavoniji. Prije tri tjedna, posredovanjem Hrvatskog instituta u Zurichu u kontaktu s Natašom Murić Maier, uglednom odvjetnicom i vlasnicom uspješne tvrtke koja se bavi nekretninama, s uredima u Zurichu, Londonu i Zagrebu, razmotrila se mogućnost o izgradnji golf-terena, ali i drugim ulaganjima u Slavoniji.

Danijel Srb, dožupan osječko-baranjski, prošli je tjedan ugostio gospođu Maier -"Predočili smo razne mogućnosti za ulaganja u županiji, a postoji veliki interes za gradnju golf-terena, hotela i ostalih popratnih sadržaja. Definirali smo nužne uvjete te ponudili tri moguće lokacije - u blizini đakovačke Ergele, iz među Bizovca i Čepina te jednu u Baranji. Uskoro očekujemo daljnje razgovore."

_________________
Gemi031
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ona164
Offline
Ukupno postova: 5
Lokacija: os
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 22.11.2005. 17:24 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

"...slavonija ce biti golf teren, a ko previse radi uhapsen..."

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: