Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



HANFA odobrila Osijeku izdavanje 25 mil. kuna obveznica

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Rajnus
Offline
Avatar

Ukupno postova: 1029
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.08.2007. 9:54 
Naslov:  HANFA odobrila Osijeku izdavanje 25 mil. kuna obveznica
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Obveznice će biti izdane na rok od 10 godina
Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) na sjednici održanoj prošlog tjedna odobrila je Gradu Osijeku prospekt o izdavanju municipalnih amortizirajućih obveznica javnom ponudom vrijednih 25 milijuna kuna s dospijećem 2017. godine. Novac prikupljen ovim izdanjem, objavila je osječka gradska vlast u svom službenom glasniku krajem prošle godine, iskoristit će se za rekonstrukciju Trga Lavoslava Ružičke i Trga bana Josipa Jelačića.


Kako stoji u rješenju HANFA-e, prinos ovog izdanja obveznica utvrdit će se temeljem prinosa na interpolirani 8-godišnji kupovni prinos kunske obveznice Ministarstva financija, dok će se cijena izdanja utvrditi na temelju prinosa i kamatne stope (kupona). Kamata će se obračunavati od datuma izdanja, a isplaćivati polugodišnje.


Grad Osijek obvezan je u roku od 30 dana nakon dostave rješenja HANFA-e objaviti javni poziv na upis obveznica i prospekt, a agent izdanja je Privredna banka Zagreb. (Bankamagazin)

_________________
samo Osijek!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: