Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Otvara se Coctail bar

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Gemi

Ukupno postova: 2963
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.10.2005. 8:43 
Naslov: Cool Otvara se Coctail bar
20.10.2005. 8:42
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon dugog iščekivanja, ljubitelji narodnjaka dolaze na svoje. Coctail bar u Tvrđi ponovno otvara svoja vrata ovaj put u nešto drugačijem izdanju, ali sa istim glazbenim izričajem. Otvorenje je danas, 20.listopada, u 20 sati.

Post Postano: 20.10.2005. 17:30 
Naslov:  

zasto ljubitelji narodnjaka, a glazbeni izricaj je isti?! pa nisu se u coctalu pustali narodnjaci ili se varam?!

Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.10.2005. 18:26 
Naslov:  

@me, ako se ne varam (nisam tada zalazio, ali sam cuo od ljudi koji su znali tamo naici), u cockatilu se (prije nego je zatvoren) moglo cuti narodnjake, pache - narodnjaci karaoke....

Za sada je najavljeno da se se u novom Cocktailu pustati "domaca" glazba, pa je pretpostaviti da ce to biti narodnjacke ili narodno-zabavnjacke melodije.

Svakom svoje veselje...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
goose

Ukupno postova: 1245
Post Postano: 20.10.2005. 23:58 
Naslov:  

zlo

jad

ljak

Sad

Ukupno postova: 123
Post Postano: 21.10.2005. 10:55 
Naslov:  

E ovako! Kad sam ja izlazila u Coctail nije bilo cajki, neposredno prije zatvaranja mogli su se čuti svakakvi krikovi koji su dopirali do prolaznika ali to su bile karaoke! osijek031.com smile Nadam se da neće nastaviti u stilu cajka bara! Pa ima ih već dovoljno! Osim toga prolazim neku noć pokraj Demodea kad ono trešte cajke...!?!? Ne mogu vjerovati! Pa nisam znala ni da radi.......a tako je bilo dobro dolje u Demodeu osijek031.com smile

Bilke

Ukupno postova: 634
Post Postano: 21.10.2005. 11:54 
Naslov:  

Meni je fora što slušam na raznim lokalnim radiima koji kupe vijesti s ovog portala najavu za otvaranje i to baš navode dio "za ljubitelje narodnjaka" Smile

nevia

Post Postano: 21.10.2005. 12:39 
Naslov:  

Bilke je napisao/la:
Meni je fora što slušam na raznim lokalnim radiima koji kupe vijesti s ovog portala najavu za otvaranje i to baš navode dio "za ljubitelje narodnjaka" Smile

E da!! Sad kad malo bolje razmislim i ja sam čula tu istu najavu jučer na radiju! Strava!! osijek031.com smile

steam

Ukupno postova: 811
Post Postano: 21.10.2005. 12:49 
Naslov:  

Kako je lako plasirati dezinformaciju. Smile) Bit ce smijeha kad mafija pokuca na vrata onom liku s usisavacem u avataru. Smile)

Leon
Admin

Post Postano: 21.10.2005. 12:54 
Naslov:  

@bilke, nevia - To sto se cula ista najava na radiju se zove suradnja. Smile Tako da nema mjesta panici, naprotiv - to je pozitivan znak.

@steam, ne trkeljaj. ;-) Cudni su potevi informacija, tako da mozes biti siguran da ce se u Cocktailu pustati u najmanju ruku "domaca" glazba. A svi znamo sto se krije iza tog pojma. Smile Sto se tice crijeva usisvaca, vjerujem da bi nam ti o tom predmetu mogao reci jos kojesta. ;-)

goose

Ukupno postova: 1245
Post Postano: 21.10.2005. 13:11 
Naslov:  

da da da ...od nedavno se i u Demodeu puštaju narodnjaci! u podrumu! novi gazda, nova pravila

ma užas...grad nam se pretvara u leglo narodnjaka...bzvz!

Sad

Ukupno postova: 225
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 21.10.2005. 13:14 
Naslov:  

mamu im gadnu treba njih naučit šta je domača a šta strana glazba...kako srpski narodnjaci mogu biti domača glazba...to nikad nije bila domača glazba
no svako na kraju dobije ono što zaslužuje pa bože moj i patika je dobila svoj bum bum kolač Smile

Admin

Post Postano: 21.10.2005. 13:17 
Naslov:  

Mislim da ne treba ici tako negativno, pogotovo tako agresivno. Svatko ima svoj izbor (ili barem misli da ima, ali to je vec jedna druga prica ;-)).

IMHO, sto se vise ljubitelja takve glazbe okuplja na mjestima gdje se slusa takva glazba - to ce ih biti manje na mjestima gdje sam ja i gdje se pusta glazba koja im "ide na nerve". A to znaci manje agresije zbog sukoba misljenja. Smile

fallen-angel

Ukupno postova: 225
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 21.10.2005. 13:21 
Naslov:  

ma ne smetaju meni ljudi koji slusaju narodnjake...sta me briga nek ih slusaju ali mi smeta sto se takva glazba naziva domacom sto zasigurno nije

Ukupno postova: 1542
Post Postano: 23.10.2005. 14:30 
Naslov:  

goose je napisao/la :
da da da ...od nedavno se i u Demodeu puštaju narodnjaci! u podrumu! novi gazda, nova pravila

ma užas...grad nam se pretvara u leglo narodnjaka...bzvz!

Sad

demode je opet otvoren? nisam ni skužio...al ako će i tamo biti narodnjaci, onda stvarno....znao sam se tu i tamo zaletiti u Demode, al mi se čini da više neću....a ni Voodoo ne radi.... Crying or Very sad

nevia

Post Postano: 24.10.2005. 7:46 
Naslov:  

fallen-angel je napisao/la:
mamu im gadnu treba njih naučit šta je domača a šta strana glazba...kako srpski narodnjaci mogu biti domača glazba...to nikad nije bila domača glazba
no svako na kraju dobije ono što zaslužuje pa bože moj i patika je dobila svoj bum bum kolač Smile

Ajoj!Ajaj!Bum bum!?! Pa nisi valjda imao svoje prste u tome? osijek031.com smile
Meni uopće ne smeta tko i što sluša a kamolo gdje izlazi. Ma može biti cajka bar i na svakom ćošku što se mene tiče ali je bedara što upravo to postaju cool mjesta na koja je izlazila većina ljudi!

Skoči u forum: