Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Pun pogodak!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.10.2005. 14:04 
Naslov:  Pun pogodak!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Svjetska istraživanja pokazuju da je web u 2005. godini narastao za 300 posto. Kako nažalost zaostajemo za svijetom, hrvatski web nije pratio takav rast. Iako ih ima, na domaćoj web sceni još je uvijek mali broj korisnih web sadržaja/servisa.

Baš iz tog razloga, tražilica Pogodak! , zajedno s osobama i organizacijama koje se već dugi niz godina bave Internetom i poduzetništvom, odlučila je organizirati natječaj PunPogodak!, kojemu je cilj obogatiti hrvatski web novim, kvalitetnim sadržajima i servisima, ali i potaknuti druge da krenu s ostvarivanjem svojih web ideja.

"Znamo da u Hrvatskoj ima veliki broj kvalitetnih ljudi koji su sposobni napraviti velike stvari, ali im je u našim uvjetima potrebna pomoć. Tu pomoć dat će im osobe i organizacije uključene u natječaj. Za start web projekta nije dovoljna samo ideja, potrebno je sagledati niz raznih faktora o kojima ovisi izvedivost pojedine ideje i koji utječu na njezinu uspješnost. Zato nam je prvi cilj da natjecatelji obrate pažnju na te faktore i da sami procijene mogućnost njezine izvedbe i njezine uspješnosti" rekao je Jan Jilek, direktor tražilice Pogodak!.

Natječaj starta 20. listopada 2005., na prvi rođendan tražilice Pogodak!, a na stranicama pun.pogodak.hr može se pronaći Pravilnik natječaja. Prijave će se primati do 20. prosinca 2005, kada kreće prvi krug ocjenjivanja radova. Nakon prvog kruga ocjenjivanja pedeset najboljih radova ulaze u drugi krug, gdje će morati održati kratke prezentacije svojih projekata. Pet projekata s najboljim ocjenama iz prvog i drugog kruga ući će u finale natječaja. Zadnja faza natječaja traje od izbora pet finalista (koji se treba održati 10. veljače 2006, kada će na web stranicama natječaja biti objavljeno pet finalista), do 20. svibnja 2006, kada će radovi po zadnji puta biti ocijenjeni. U ta tri mjeseca od finalista se očekuje realizacija ideja.

Sve ostale informacije vezane uz natječaj, kao i kompletan popis nagrada možete pronaći na stranicama natječaja:
pun.pogodak.hr

_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: