Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kako dobiti potporu Grada za kulturni projekt/program?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Offline
Admin
Avatar

Ukupno postova: 4121
Lokacija: space
Spol: Muško Muško
Post Postano: 28.05.2007. 0:21 
Naslov:  Kako dobiti potporu Grada za kulturni projekt/program?
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako se može dobiti potpora Grada Osijeka za projekt ili program iz područja kulture?


Odsjek za kulturu Grada u srpnju ili kolovozu svake godine objavljuje, u lokalnom glasilu i na službenim stranicama Grada, Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi, na koji se sa svojim prijedlogom mogu prijaviti kulturne ustanove, registrirane udruge i društva te pojedinci. Odsjek za kulturu uz Poziv objavljuje i Opće kriterije za vrednovanje prijedloga programa/projekata javnih potreba u kulturi.

Predlagatelji su obvezni popuniti Prijavnicu za sufinanciranje programa javnih potreba u kulturi Grada Osijeka (koja se može dobiti u Pisarnici Grada Osijeka, odnosno na internetskim stranicama osječke gradske uprave). Predlagatelji obvezno uz Prijavnicu prilažu: opis programa, dosadašnje rezultate, te troškovnik koji sadrži podatke o ukupnim troškovima programa

Prijedlozi programa pripremljeni sukladno Pozivu i do datuma navedenog u Pozivu, dostavljaju se Odsjeku za kulturu Grada Osijeka. Sve pristigle prijedloge Odsjek dostavlja Kulturnom vijeću Grada na razmatranje te konačan Prijedlog programa javnih potreba u kulturi Grada Osijeka daje na usvajanje Gradskom vijeću Grada Osijeka.

Proračun Grada Osijeka, kao i Program javnih potreba u kulturi, javna je informacija i, osim na stranicama Grada Osijeka, Proračun i Program javnih potreba u kulturi za tekuću godinu detaljnije se može pogledati u Službenom glasniku Grada Osijeka.


Upravni odjel za društvene djelatnosti, Odsjek za kulturu

Grad Osijek
Gradsko poglavarstvo

Franje Kuhača 9
31000 Osijek, Hrvatska

Pitanja Gradskom poglavarstvu možete uputiti pozivom na telefon:
031-229-229

Ovaj članak dio je Grad Osijek info-boxa, projekta kojim Gradsko poglavarstvo grada Osijeka i portal Osijek031.com žele građanima Osijeka omogućiti jednostavniji pristup informacijama i povećati informiranost građana o radu Gradske uprave.

_________________
--
Leon Linde
portal Osijek031.com
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: