Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nema više tik-tak: Od danas smo tu zbog vas!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Roko
Offline
Avatar

Ukupno postova: 260
Lokacija: O31
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.04.2005. 2:21 
Naslov:  Nema više tik-tak: Od danas smo tu zbog vas!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Poštovanje!
I dobrodošli na novi osječki portal ''osijek031.com''. Kad smo pripremali ovaj uvodnik očekivali smo otprilike reakcije tipa: ''Pa kako ja nisam za čuo/la za ovaj portal''. Ali planovi se često poremete, pa više i nismo neka vijest. Ipak, poruka za one koji eventualno nisu znali: ''Bez panike!''. ''Niste ni mogli znati, jer mi nismo željeli da znate. Dosad smo radili za sebe, a od danas radimo za vas''

Bio je to tzv. ''hladni pogon'' u kojem smo uočili manjkavosti, neke dobre stvari, ali i one koje mogu biti još i bolje. I od 16. veljače, kada je portal prvi put ''ugledao svijet'' do danas, trudili smo se obaviti posao kako vam sada, a naročito ubuduće ne bi bilo dosadno.

No, dok ovo čitate, možda se pitate nešto drugo!? ''Dobro, što nam to revolucionarno nudite, što do sada nismo vidjeli!?'' A mi odgovaramo: ''Nešto novo, nešto što Osijeku treba, a do sada nije imao! Naravno, da se uvijek može bolje, ali vjerujte, ovo sada što gledate nije i ono što još možete očekivati.

S vremenom će vaš i naš portal biti bogatiji za niz korisnih servisa i informacija, koje vam mogu olakšati, ili bar učiniti svakodnevni život zanimljivijim.

Možda vas zanima i o kakvom je portalu zapravo riječ. ''Informativan i zabavan'', mogao bi biti odgovor. ''Zanimljiv i neobičan''- ni taj nije daleko od istine. Ili jednostavno ''nov, besplatan i svoj''! Bilo kako bilo, portal više ne pripada samo nama. Primite ga u svoj svijet i doživite upravo onako kako vama odgovara.

No moramo naglasiti kako ideja nije bila napraviti samo još jedan portal. Želja je stvoriti zajednicu, ili kako naš administrator Leon voli reći ''community''. Dakle, mali grad u velikome. Jedan novi svijet bogat komunikacijom i interakcijom.

Osim toga, ruka suradnje otvorena je svima... udrugama, klubovima, organizacijama, tvrtkama, i ono najbitnije, običnim uvjetno rečeno ''malim'' ljudima. Kao registriran korisnik svatko može dobiti komadić svog cyber prostora za izražavanje ili promoviranje. I to sve samo pod jednim uvjetom: ''Don't be evil''

Netko će nas možda doživjeti kao smiješan proizvod, netko kao ''super stvar'' a netko nas uopće neće ni doživjeti. I to je sve za ljude. No, ostaje jedna činjenica. Od danas, mi smo prisutni! Živimo s vama, radimo za vas. Ali vjerujte, od svega ne bi bilo ništa da ne volimo svoj posao, i da ne želimo probuditi ovaj pomalo uspavani grad.

Odvojite još samo malo vremena da vam predstavim ekipu koja stoji iza kulisa. U prvom redu tu je čovjek bez kojeg ideja o portalu nikada ne bi ugledala svjetlo dana. To je, dakako, već spomenuti administrator Leon , inače ''Bog i batina'' iliti ''Veliki brat site-a''.

On će se brinuti za vas. ''Pazit će da niste gladni, da se uredno naspavate i da vam ništa ne nedostaje.'' Čovjek koji će vam riješiti bilo kakav problem vezan uz portal brže od ''Japanske bube''. On je naš ''geek'', i mi ga volimo. A i vi ćete ga uskoro zavoljeti, kada vam olakša život radeći na ovom portalu.

Osim binarnih zadataka, Leon povremeno uskače u novinarsku redakciju i postaje piskaralo, a ponekad u ponoć, pretvara se i u ''noćnog vuka'' s fotićem oko vrata.

Druga, ništa manje bitna osoba je naša novinarka Ana. Svojim oštrim perom i istančanim osjećajem za socijalnu nepravdu, portalu daje smisao postojanja. I da nema nje, dragi korisnici, ne bi se ni upuštali u sve ovo.

Osim toga, ona je urednica kulture i vrsni poznavatelj političkih smicalica, spletki i igara s kojima nam svakodnevno različiti likovi trljaju noseve.

Ona će nam pomoći da ''te iste noseve'' ponovo uzdignemo, i slobodno kažemo ono što imamo za reći...I da, tu je i moja malenkost - Roko. Meni je pripala, uvjetno rečeno, uloga glavnoga urednika. Kažem uvjetno, jer između nas troje nema glavnih, podređenih i nadređenih. Samo jednakost! No, u svakom slučaju pisat ću za vas, a još češće vas loviti objektivom.

Stoga bez ljutnje ako se nađete na dometu. Ipak, trudit ću se da vas nikada ne naljutim...Osim nas, za vas će raditi i kolumnisti, a Morales, Gemi i Allende su već tu (a bit će vas i još). Progovarat će o moralu i nemoralu, putovanjima, ljudima i događajima. Ukratko, o svemu i svačemu!

Mislim da je bilo dosta gnjavaže. Na kraju, tu ulogu prepuštamo vama. Gnjavite nas pitanjima, komentarima, najavama, fotkama, prijedlozima i sugestijama...
Dakle, dosta priče...upoznajmo Osijek iznutra...NULA, TRI, JEDAN....sad.....

EKIPA 031.com
[email protected]


Zadnja promjena: Roko; 13.04.2005. 15:23; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
adrian
Offline
Ukupno postova: 85
Lokacija: Glavni grad Republike
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.04.2005. 10:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

glavni feler ste vec popravili, te dobili zivijooo zbog tog popravka. evo vam jos jedan zbog sluzbenog lansiranja
Zivijoooooooooooooooooooooooooooooooo!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Bilke
Offline
Avatar

Ukupno postova: 634
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 13.04.2005. 11:09 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ekipa, svaka cast. Portal je super. Bilo bi samo dobro da se Leon konacno odluči za jedan nadimak, a ne da ga mijenja svako malo Smile

Ovo ipak nije Mađarska (Leon će shvatiti) Wink

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
aethur
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2861
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.02.2008. 0:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Čestitke.

_________________
Can't stand me now...
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MissTake
Offline
Avatar

Ukupno postova: 8773
Lokacija: Somewhere over the Rainbow
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.02.2008. 17:42 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

također, od svega srca

_________________
► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
nake_rado
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5684
Lokacija: mala soba 3 sa 3
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 15.02.2008. 18:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Hip hip huraa

_________________
dr. offtopic

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: