Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Mini Teatar: ZLA BUKA se nastavlja!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Struga
Offline
Ukupno postova: 7
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.03.2007. 21:35 
Naslov:  Mini Teatar: ZLA BUKA se nastavlja!
24.03.2007. 22:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

STARVATION (Požega)
U Osijek nakon drugo vremena, povodom druge epizode Zle buke, dolazi još jedan u nizu požeških bendova. Hardcore crust trojac iz Požege dolazi nam potvrditi sliku o Požegi kao jednom od glavnih uporišta domaće underground scene! Većini osječke publike dobro poznati Starvation donosi nesnosnu količinu prave, žestoke i tvrdokorne, crust svirke.
Za sve kojima se svidio nastup Dislike-a, ovaj bend je- ''a must see''!

GRUUTHAAGY (Požega)

Jedan od pionira elektronske buke na prostorima ex-Yu, sa oko 16 godina postojanja, one-man ritual Gruuthaagy po prvi puta dolazi u Osijek.
Sa tonom izdanja na valjda svim kontinentima, osim Antartika, i statusom kultnog benda na svjetskoj industrialpunk sceni prešao je od totalnog noisea, preko darka ambienta do industriala i cybergrinda, a i svuda okolo. Teško je za opisati, ali definitivno doživljaj vrijedan gledanja! Reverend Kktz donosi iskonsko, sirovo, zlo Balkana.

http://www.myspace.com/gruuthaagy

T.R.U.E. (Samobor)

Iz Samobora nam dolazi ovaj iznimno kvalitetan i povrh svega- neobičan bend.
Od svog nastajanja odlično kombiniraju žestoki zvuk death metala i jednog sasvim neobičnog i neočekivanog instrumenta za ovu vrstu svirke- tambure, koja daje jednu sasvim novu, još puniju dimenziju cijeloj svirci!

Vrhunske live nastupe u zadnje su vrijeme prezentirali diljem Hrvatske, a zahvaljujući Zloj buci konačno posjećuju i naš grad.

Novi studijski album ''Serum'', koji je pobrao odlične kritike, nedavno su promovirali u svome Samoboru uz potporu prijeteljskih ''Dislike'' i ''E.N.D.''!
Subota će biti savršena prilika za uvjeriti se u sve napisano.

http://www.truerude.com
http://www.myspace.com/truezrud


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: