Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



mijenjamo mačeka za zsuzsu!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
lufus
Offline
Ukupno postova: 2044
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.03.2007. 18:05 
Naslov:  mijenjamo mačeka za zsuzsu!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako bi lakše progurao nepopularne reforme i socijalna odricanja, mađarski premijer Ferenc Gyurcsany je za novu glasnogovornicu izabrao ljepoticu Zsuzsu Demcsak

Mađarski premijer vjeruje da i neugodne vijesti, kao što je povećanje poreza, neće zvučati tako strašno ako ih izrekne ljepotica.

Nakon turbulentne 2006. kada je svojim priznanjem da je u predizbornoj kampanji lagao 24 sata dnevno izazvao masovne prosvjede građana, Gyurcsanyju je pala popularnost na samo 30 posto. No usprkos svemu premijer je i dalje ustrajan u provođenju najbolnijih reformi i najdrastičnije štednje u Mađarskoj od 1989. godine.

Smatra da je njegova politika u redu, ali da ne štima komunikacija s građanima. Stoga je odlučio cijeli vladin ured za odnose s javnošću zamijeniti timom stručnjaka iz reklamnih agencija, koji će predvoditi atraktivna Zsuzsa Demcsak, poznata moderatorica i reporterka komercijalne televizije TV2.

Prije televizijskog iskustva atraktivna Zsuzsa je radila kao model, a nije se sustezala fotografirati u izazovnim pozama za razne magazine. Na funkciju glasnogovornice dolazi s porodiljskog dopusta.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: