Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dječje kazalište: Magic plesni studio

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
duplico
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.01.2007. 12:05 
Naslov:  Dječje kazalište: Magic plesni studio
28.01.2007. 12:02
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U nedjelju, 28. siječnja 2007. u Dječjem kazalištu u Osijeku održat će se dvije produkcije Plesnog studija Magic. Ulaznice po cijeni 20,00 kuna mogu se nabaviti preko kontakt telefona 098/533-515

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Uma

Ukupno postova: 4727
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.02.2007. 16:30 
Naslov:  

Da ne bi bilo zabune.........
Bila sam na produkciji i prvoj i drugoj, strašno.....ajd što nisu bili uvježbani, to se da ispraviti s godinama, ali najviše me smeta što se kite tuđim perijem.....naime, plesali su tuđe koreografije tocnije od Jorgea Vasqueza a nisu niti jednom rijecju to napomenili, mislim šta je to?? taj Dinko je stvarno jedan gad koji misli samo na svoje dupe, poslje su komentari bili: " joj kako maštovite koreografije".....istina, Jorge koreografije pokazuje na seminarima i one se smiju plesati, ali treba se napomeniti cija je koreografija, samo je voditeljica rekla da su oni ucili od Jorgea, Tamare, Koni....itd......pa si sad ti misli! U buduce eto neka se zna.....ono što vidite da plešu nije njihovo, Dinko je prelijen da bi nešto napravio sam, uostalom kontam da i ako vidi ovaj komentar nece ga previse zanimati jer njemu je bitno samo koliko je ulaznica prodao i novaca zaradio!

Ukupno postova: 3252
Post Postano: 14.02.2007. 10:18 
Naslov:  

ne bih se složila... da si gledala na tv-u prilog o prvoj produkciji (prije par tjedana) čula bi da je lidija rekla kako surađuju s koni, tamarom savičević, vasquezom i larisom lipovac i kako su oni autori brojnih njihovih koreografija.
što je, uostalom, u osijeku sasvim uobičajena praksa. svi klubovi plešu koreografije koje su naučili na seminarima.
bavila sam se jazz danceom godinama (nikada u magicu, da ne bude zabune), plesala sam i u zagrebu neko vrijeme, tako da o tome znam sasvim dovoljno da bi mogla procijeniti kako je kvaliteta magicove produkcije tri koplja iznad svih ostalih plesnih klubova u gradu!
tko misliš da pleše bolje? shine? fenix? voyage? svaka čast na trudu, ali u usporedbi s magicom su smiješni..

Uma

Post Postano: 14.02.2007. 15:11 
Naslov:  

slazem se s tobom da su smjesni, ali koliko dugo pratis magicov rad? jesi svjesna da im je 80% ansambla otislo prosle godine? zasto? zato sto nisu imali motiva ostati. nisu vidjeli nikakve perspektive, plesu vec 5 godina u podrumu od hotela " Ritam " jedan put godisnje je produkcija i to je to! jesi bila na produkciji? jesi cula da su napomenili da su koreografije od Jorgea? e pa nisu! nije isto isto reci (napominjem na samoj produkciji) da su ucili od ovih navedenih i reci da je sljedeca koreografija koju cete vidjeti od Jorgea ili vec cija je. Da Lidija je to rekla na STV-u, ali nisu svi ljudi koji su bili na produkciji gledali STV, oni znaju sta se dogadjalo u kazalistu. Nije fer prema nijednom koreografu koji sebe ulozi a kasnije da se ne spomene da je to njegovih ruku djelo. Imat ces prilike ako dodjes 29.04( ti bi trebala znati zasto je taj dan znacajan za ples, posto si se njime bavila), jednu plesnu predstavu koja ce biti 100 % autorska, pa da ne bi bilo poslije price kako se kite tudjim perijem. A sto se tice Magica, zelim im svako dobro, sto se ne moze reci da Dinko isto to misli za ostale!

Ukupno postova: 3252
Post Postano: 14.02.2007. 15:27 
Naslov:  

da, bila sam na produkciji.
ne govorim ni o čijoj sebičnosti i pobudama, jer me zaista ne zanimaju, niti me zanima tko je otišao iz kojeg kluba ili zašto... napisala sam samo kako magic pleše daleko bolje od svih ostalih u gradu i vjerujem da to misli svatko tko zna iole nešto o plesu..
sve ono što se događa iza zastora i u dvorani nisam uopće komentirala, jer me ne zanima.

Uma

Post Postano: 14.02.2007. 15:31 
Naslov:  

pa kazem ti dodji 29.04, i shvatiti ces da ne plesu najbolje u gradu! mozda jesu kao neki chageri, ali tehnika.....kakva im je na treningu takva je i na sceni.

Skoči u forum: