Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
 Na sajamskom prostoru Pampas u vremenu od 9. do 11. veljače 2007. u organizaciji Osječkog sajma d.o.o. održat će se 1. Sajam vjenčanja. U ta će tri dana (od petka do nedjelje) posjetitelji moći vidjeti i kupiti sve potrebno da bi se organiziralo neko vjenčanje.
Program izlaganja obuhvaća sve detalje neophodne u organiziranju vjenčanja: od uljepšavanja mladenaca i vjenčanih haljina i odijela, nakita, novih modnih trendova i ideja za izgled u ovoj posebnoj prilici, do brojnih detalja koji samoj svečanosti daju posebnu notu i ugođaj kojim će vjenčanje biti drugačije od drugih: pozivnice, zahvalnice, konfeti, izbor i uređenje svečane sale cvijećem, svijećama i dekoracijama, fotografija i video snimki, glazbe i zabavnog sadržaja, izbor jelovnika, pića, posuđa, torti i slastica, vozila, kao i izbora mjesta na kojem će mladenci uživati u prvim danima svog zajedničkog života.
Osim predstavljenog programa, na sajmu će biti organizirani posebni događaji i prezentacije: modne revije, stručni savjeti kozmetičara, frizera i stilista neophodnih u kreiranju svečanog vjenčanog izgleda (make up, frizure, nail design i sl.), do cvjetnih aranžmana i dekoriranja prostora.
Galerija 031: 2007.02.11. Sajam vjenčanja Osijek |
Zadnja promjena: Nandino; 28.01.2007. 17:01; ukupno mijenjano 2 put/a. |
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
a ja mislila da se na pampasu nest drugo radi |
|
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
streljana i vjenčanje su zapravo vrlo slični.......... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
streljana i vjenčanje su zapravo vrlo slični..........
|
Danice,Danice!!!
Mada se djelomično slažem,Iako to ovisi o izboru protivnika,drago mi je da se u gradu pripremaju raznorazni sajmovi,mada prvo pograbna oprema pa vjenčanja.
Baš se pitam kako bi Danica to prokomentirala. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
Ne posjećujem taj prostor, ali stvarno, bilo je na portalu o tom pogrebnom sajmu. Baš se slaže jedno s drugim.
p.s.
nešto mi nije jasno, ako će sajam "biti" do 11. siječnja, a post je od 19.tog...? jel to bilo ili će biti? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
ela
|
Ne posjećujem taj prostor, ali stvarno, bilo je na portalu o tom pogrebnom sajmu. Baš se slaže jedno s drugim.
p.s.
nešto mi nije jasno, ako će sajam "biti" do 11. siječnja, a post je od 19.tog...? jel to bilo ili će biti?
|
haha gle naslova,ti si original,ne kužom to ni ja ali si mi popravila dan. |
|
|
|
 |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
lapsus calami, dogodilo se, moja greška...
uglavnom, bit će! |
Zadnja promjena: Nandino; 21.01.2007. 1:11; ukupno mijenjano 1 put. |
 |
ela
|
onda moramo ja i Danica ići! |
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
Oooooo, to se ne propusta.... |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...vjenčanja su bezveze, znam - bila sam na svom...  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
ela
|
|
|
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Gledaj ti romantike...
Obnavljanje bracnih zavjeta nakon xx godina je kao drugo vjencanje ali mnogo jednostavnije i ljepse. Ista supruga, manje gostiju, odlicna lokacija i ... nema j****e punice. Ako procita ovo (punica) i pocne me maltretirati (opet) Leone daj joj crveni karton (onaj potrebni ali neupotrebljeni)...
Bilo je kao sto je trebalo biti na prvom mjestu... Na plazi, bosi u pijesku, kumovi i par najboljih prijatelja i prijateljica. Poslije toga stol za 8 kraj same obale i tako smo docekali jutro.
Sve je bilo planirano a supruga nije imala pojma, sada mi sije sunce iz guzice i sto god ucinio... nema veze. Novi auto je narucen... nema veze... zasluzio sam... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol:  Žensko
|
fatcat...
A vi cure... pa nemojte tako, ja slučajno idem na taj sajam! Da ne bude zabune, kao moralna potpora sestrični!  |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
 |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol:  Nebitno
|
Ja idem kao potpora budućoj  |
|
|
|
|
 |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol:  Muško
|
Hm, nije li to kao vodjenje u oruzarnicu gdje ces sam birati oruzje kojim ce te hmmm...?! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
 |
 |
|