U finalu
Hrvatskog ženskog nogometnog kupa odigranog u Velikoj,
ŽNK Osijek je nakon dramatične utakmice i izvođenja jedanaesteraca pobijedio
ŽNK Hajduk Split rezultatom 4:5 (2:2).
ŽNK Osijek još jednom je potvrdio svoju dominaciju na domaćoj sceni
osvojivši naslov pobjednica Hrvatskog ženskog nogometnog kupa. U finalnoj utakmici, Osječanke su pokazale
snagu, zajedništvo i kvalitetu te slavile zasluženu pobjedu.
-
Presretan sam, ovo je čudo što smo napravili! Puno sam toga prošao u svojoj igračkoj karijeri, ali ovo je i za mene nešto posebno jer su mi se ove djevojke toliko uvukle pod kožu. Svaka im čast, zaslužile su sve čestitke. Kod 0 - 2 sam im prije izlaska na drugo poluvrijeme rekao da vjerujem u njih i da one moraju vjerovati u sebe te da mi to možemo dobiti. Prebacio sam i visoku Cox sa stopera u napad, zaigrali smo s tri špice i isplatilo nam se. I Hajduk je bio odličan, njima čestitke na korektnoj igri i da su uspjele pobijediti – također bi bilo zasluženo. Drago mi je da je ovo finale ponudilo puno onoga što krasi ženski nogomet jer je bilo odličnih poteza na obje strane. Ponosan sam na sve naše igračice i jako mi je drago i zbog uprave kluba jer znamo što smo sve prolazili u proteklom razdoblju, rekao je trener,
Robert Špehar dodavši kako je sezona bila zahtjevna, ali da je zbog toga osvajanje Kupa slađe.
Foto: ŽNK/Arhiv