Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ivan Horvat završio nastup na Europskom prvenstvu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.06.2024. 7:45 
Naslov:  Ivan Horvat završio nastup na Europskom prvenstvu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ivan Horvat završio je nastup na Europskom prvenstvu u Rimu. U kvalifikacijama skoka s motkom nije uspio uhvatiti pravi ritam i svladati početnih 5,25 metara pa je okončao natjecanje u najjačoj konkurenciji kada govorimo o motkašima koji dolaze sa Starog kontinenta. Bio je u B grupi sa svjetskim rekorderom, Šveđaninom Armandom Duplantisom, olimpijskim pobjednikom i prvakom svijeta koji je zajedno s još 12-oricom natjecatelja preskočio 5,60 metara i oni će u borbu za odličja. Horvatu od samoga početka nije išlo kako je htio, tako da se oprostio od EP-a.

Naravno da ne mogu biti zadovoljan, moglo je sve skupa biti puno bolje. Nisu se stvari posložile kako bih htio, nisam se mogao “pronaći” kroz zagrijavanje i vidio sam da će biti problema. Još je sve puno dojmova i emocija tako da tek trebam analizirati cijelu situaciju. Vjerovao sam da će sve skupa biti bolje, ali to pronalaženje zaleta i ritma skoka su mi predstavljali problem. Tek na zadnja dva pokušaja na početnoj visini je to, ajmo reći, bilo tehnički ok samo što dubinu ipak nisam pogodio. Nažalost, tako je završilo i nema se pritom puno toga za reći, izjavio je iskusni reprezentativac iz redova AK Slavonija-Žito.


Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: