Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kapetanica ŽNK Osijek, Maja Joščak osvojila HUNS Trofej Nogometaš

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66411
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.05.2024. 9:13 
Naslov:  Kapetanica ŽNK Osijek, Maja Joščak osvojila HUNS Trofej Nogometaš
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kapetanica ŽNK Osijek, Maja Joščak, proglašena je najboljom igračicom 1. HNLŽ u sezoni 2023./2024. od strane Hrvatske udruge Nogometni sindikat, te time dobitnicom HUNS-ovog Trofeja Nogometaš.

Uz Maju Joščak, najveći broj glasova od igračica i trenera/ica iz osam klubova 1. HNLŽ dobile su Izabela Lojna (ŽNK Osijek) i Jasna Đoković (ŽNK Split). Izbor za najbolju igračicu 1. HNLŽ organiziran je po šest put, a valja spomenuti kako je u svom prvom izdanju, 2018. godine, ovu laskavu titulu odnijela također bijelo-plava Maja Joščak.

- Hvala svima koji su glasali, iznimna je čast dobiti ovakvu nagradu, ali uvijek ću reći kako je kolektiv taj koji izbacuje pojedinca. Zato se ovim putem posebno želim zahvalit svim svojim suigračicama koje su mi davala podršku i bile vjetar u leđa, te bez kojih, na koncu, ova nagrada ne bi bila moguća. Kao i stručnom timu, te Upravi kluba, rekla je Maja u povodu proglašenja pobjednika uz napomenu kako joj nagrada puno znači u sezoni u kojoj se vratila na travnjak nakon izbivanja zbog ozlijede.

- Nakon godine dana izbivanja s terena zbog ozljede, ovo mi je samo impuls da budem još bolja i dokaz kako ništa nije teško kad nešto volimo, a ja volim nogomet, on je moj život!, zaključuje Maja.


Tekst i foto: ŽNK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: