Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Volonterska akcija "Uljepšajmo Ruđericu"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66389
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.05.2024. 16:53 
Naslov:  Volonterska akcija "Uljepšajmo Ruđericu"
24.05.2024. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Želiš učiniti nešto korisno za zajednicu i pritom upoznati druge mlade? Pridruži se u volonterskoj akciji koja će se održati u petak, 24. travnja 2024., od 10:30-12:30 sati u dvorištu Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića Osijek.

Info-centar za mlade Osijek organizira volontersku akciju u kojoj će, zajedno s učenicima Škole, bojati klupe, žardinjere i koševe za smeće te urediti dvorišta škole. U ovoj aktivnost sudjelovati ce dvije studentice Indiana University iz Amerike. Sav potreban materijal za rad je osiguran kao i osvježenje.

Ukoliko nam se želiš priključiti popuni obrazac. Svakom volonter dobit će upisane volonterke sate u volonterku knjižicu.


Ovu aktivnost organizira Proni Centar u suradnji sa školom Ruđerica u sklopu manifestacije Hrvatska volontira 2024. koja traje od 22.-25. svibnja.

Ova akcija dio je aktivnosti "Zajedno možemo više" koja je financirana kroz program Europske snage solidarnosti te dio projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek koji je financiran sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: