Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Nove mogućnosti u Regionalnom centru kompetentnosti ELPROS

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66383
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 22.05.2024. 13:04 
Naslov:  Nove mogućnosti u Regionalnom centru kompetentnosti ELPROS
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Regionalni centar kompetentnosti ELPROS, kao jedan od vodećih regionalnih centara kompetentnosti, postao je centar koji potiče suradnju između industrije i obrazovnog sektora te uspješno podiže kvalitetu obrazovanja u lokalnoj zajednici.

Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali osigurao je sredstva za uspostavu programskih, kadrovskih i tehničkih uvjeta u regionalnom centru kompetentnosti Elektrotehničke i prometne škole Osijek. Zadaća je centra osigurati relevantne praktične vještine učenicima i odraslim polaznicima u strukovnom obrazovanju kako bi se povećale njihove mogućnosti za ulazak na tržište rada te promovirati zanimanja za koja postoji izražena lokalna i regionalna potreba.

Danas nova zgrada Regionalnog centra kompetentnosti Elektrotehničke i prometne škole Osijek raspolaže s opremom, prostorom i alatima koji omogućavaju provedbu obrazovnih programa i otvaraju mogućnost rada prema najsuvremenijim metodama.

S obzirom da škola prati trendove i potrebe tržišta rada, naš je zadatak reagirati i osigurati programe koji će omogućiti zainteresiranim osobama konkurentnost. Stoga upisujemo obrazovnu skupinu u novu mikrokvalifikaciju izrađenu prema zahtjevu tržišta rada.

Riječ je o mikrokvalifikaciji Učinkovita proizvodnja elektronike. To je novi obrazovni kurikulum koji traje 250 sati. Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 50 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 155 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 45 sati. Uvjet za upis u program je posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1 HKO-a (završena osnovna škola).

Naravno, upisujemo i standardne programe mikrokvalifikacije koji su vidljivi na stranicama Elektrotehničke i prometne škole. Škola sve prijave i ponude za prijavu prima na mail: [email protected].

Pozivamo sve da istraže naše stranice i pronađu odgovarajući program kojim će osigurati nova znanja i vještine
“, riječi su ravnatelja Elektrotehničke i prometne škole Osijek, Antuna Kovačića.



Tekst i foto: RCK ELPROS

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: