Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Predstava "Palačinka, pjesmuljak, puž, put i patuljak" u Dječjem kazalištu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66225
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 18.05.2024. 9:40 
Naslov:  Predstava "Palačinka, pjesmuljak, puž, put i patuljak" u Dječjem kazalištu
18.05.2024. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Patuljci Gljivarko i Drvko, zmija Zmiki i puž Odi pozivaju vas ove subote, 18. svibnja 2024. u 18 sati na predstavu “Palačinka, pjesmuljak, puž, put i patuljak”. Tekst i režiju potpisuje Ivana Vukićević, scenografiju i lutke Aleksandra Vukićević, kostimografiju Ivana Vukićević i Maja Marković, glazbu Petar Eldan, a oblikovanje svjetla Igor Elek i Ivana Vukićević. U predstavi igraju Areta Ćurković, Gordan Marijanović, Tena Milić Ljubić i Aleksandra Colnarić.

Ukratko o predstavi:
Negdje, ne tako daleko, na rubu šume, dva susjeda i prijatelja patuljka, Drvko i Gljivarko, žive svoje radosne živote već nekoliko stotina godina. Žive u skladu sa ostalim stanovnicima šume i svaki dan rade isto, slušaju glazbu, pjevaju, plešu, igraju se u šumi, idu na posao, igraju se sa svojim ljubimcem Odijem i uvijek jedu palačinke. Njihov je život radostan kao i u svakog patuljka i vole ga baš takvog kakav je. No jednog se dana iznenadnom pojavom neočekivanog gosta stvari zakompliciraju i naši se patuljci odluče pokušati tog gosta pripitomiti. Jesu li uspjeli tog gosta smekšati i primiriti, doznat ćete ako odlučite u naše kazalište zaviriti!

Ulaznice možete kupiti na blagajni kazališta sat uoči izvedbe.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: