Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Game Guardians u Antunovcu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66184
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.05.2024. 10:56 
Naslov:  Game Guardians u Antunovcu
18.05.2024. 10:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jeste li spremni za nezaboravno iskustvo u svijetu igara? Pridružite se na događaju koji spaja zabavu, edukaciju i sigurnost na internetu - sve u jednom! Game Guardians održat će se u subotu, 18. svibnja 2024. u Inovacijskom centru Antunovac.

Što vas očekuje na Game Guardians-u?
Nagradna gaming natjecanja: zgrabite kontroler i pokažite svoje vještine u FIFA-i i Brawlhalla-i! Čekaju vas fantastične nagrade!

Retro gaming turniri: pozivamo sve gamere veterane na retro gaming turnire, s posebnim naglaskom na odgovornom igranju. Isprobajte svoje vještine u Call of Duty Deathmatch-u na starijim računalima!

Natjecanje u Pokemon kartama: postanite majstor Pokemon TCG-a uz instrukcije i turnire, namijenjeno našim najmlađim gejmerima!

Radionica sigurnosti na internetu: naučite kako ostati sigurni na internetu dok igrate, komunicirate i istražujete online svijet. Sigurnost je ključ za uživanje u gamingu bez briga!

Simulatori i izložba: isprobajte najnovije gaming tehnologije, uključujući VR naočale i Nintendo konzole, te uživajte u izložbi starih računala i konzola.
Osim toga, imat ćemo posebnog gosta - koji će dodati ekstra dozu zabave i uzbuđenja! Dolazi nam GallaSandalla!

Pridružite nam se na Game Guardians-u i postanite dio sigurne i zabavne gaming zajednice! Označite svoje prijatelje i podijelite ovu avanturu s njima!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: