Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



MOK Mursa Osijek odnio pobjedu nad OK Ribola Kaštela u uzvratnoj utakmici polufinala Superlige

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65857
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.04.2024. 7:39 
Naslov:  MOK Mursa Osijek odnio pobjedu nad OK Ribola Kaštela u uzvratnoj utakmici polufinala Superlige
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pune tribine, odlična atmosfera, glasno navijanje za svog favorita te zabavni program pun nagrada i uzbuđenja obilježili su uzvratnu polufinalnu utakmicu Superlige odbojkaša u kojoj su snage odmjerili domaća momčad MOK Mursa Osijek i dalmatinski gosti OK Ribola Kaštela. Tijekom četiri napeta seta malom dvoranom NŠD Gradski vrt u Osijeku vladala je vesela navijačka atmosfera, a pobjedu je naposljetku odnijela domaća momčad MOK Mursa Osijek rezultatom 3:1 (24:26, 25:21, 25:15, 25:18 ).

Kako je u prvoj polufinalnoj utakmici pobjeda pripala momčadi OK Ribola Kaštela, a MOK Mursa Osijek izjednačio je bodove u uzvratnoj, odlučujuća utakmica za prolazak u finale Superlige igrat će se u nedjelju 21. travnja u Kaštelima.

Nakon prve razočaravajuće utakmice u Kaštelima napravili smo neke korekcije u igri i to je rezultiralo našom pobjedom. Bili smo svjesni da u gostima protivnici nisu jaki kao na svom terenu, no nismo ih podcjenjivali. Iako smo izgubili prvi set ostali smo mirni i dosljedni taktici te u momentu kad su oni pali poveli utakmicu u svoju korist. Čestitam igračima na odličnoj utakmici, a ekipi Kaštela na borbenosti.“- istaknuo je igrač MOK Mursa Osijek Ante Giljanović te istaknuo kako nestrpljivo iščekuje nadolazeću odlučujuću utakmicu u Kaštelima: „Oni su ozbiljna ekipa i uvijek su puno opasniji na svom terenu. U utakmicu moramo ući mirno i koncentrirano te vjerujem da tada možemo pobijediti. Šanse su 50:50. Obećajemo dobru utakmicu i odličnu atmosferu.

Za MOK Mursa Osijek su igrali: Danilo Vuković, Gabrijel Ivančić, Ivan Đirlić, Ante Giljanović, Gabriel Šunjo, Lovro Škugor, Paul Viloria Marquez, Roko Šustek, Dino Šoš, Sten Perillus, Tibor Verasto, Michal Marszalek, Ivan Dugandžić, Kristijan Bečeheli. Stručni stožer čine Zvonimir Bogdanović i Arian Jovanović.

Igrač OK Ribola Kaštela Ivo Mustapić nakon utakmice je kratko istaknuo: „Domaćini su bili bolji. Bilo je puno grešaka s naše strane i nismo kvalitetno mogli održavati našu igru. Protivnik je bio bolji u gotovo svakom segmentu igre. Očekivali smo malo više no pali smo i ovaj put izgubili.

Za OK Ribola Kaštela su igrali: Mario Močić, Ivo Mustapić, Simon Luka Vlahović, Ante Kulušić, Duje Cvijović, Koraj Aganović, Ivan Martinović, Petar Jurić, Nikola Jureta, Andrija Parčina, Vukašin Cimbaljević, Mario Jurković, Niko Romić. Stručni stožer čine Ivan Rančić i Almir Aganović.

Uz sportski spektakl Slavonije i Dalmacije posjetitelji su uživali u diljem Hrvatske već prepoznatljivom konceptu Superlige. Najmlađe posjetitelje je posebno oduševila maskota Volleo koja je uz ples i fotografije zajedno s njima stvarala nove, zabavne uspomene. Oni stariji uživali su u zabavnoj glazbi domaćeg DJ-a, igrama, Fan zoni i navijačkim rekvizitima uz koje su žustro navijali za svoj tim. Zabavu u kojoj su uživale brojne obitelji i prijatelji upotpunio je voditelj Krešo Gotlin čije su šale i umjetnost vođenja približili posebnost ovog sporta svima nama koji s nestrpljenjem očekujemo nadolazeći susret za prolazak u finale ovog natjecanja.



Tekst i foto: Anela Novina

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: