Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Barcelona Gypsy Balkan Orchestra u Osijeku

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 15.04.2024. 12:51 
Naslov:  Barcelona Gypsy Balkan Orchestra u Osijeku
15.06.2024. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Spremite se za glazbeni spektakl pod vedrim osječkim nebom! Barcelona Gypsy Balkan Orchestra dolazi u naš grad i obećava jedinstvenu glazbenu rapsodiju koja će nas sve ostaviti bez daha. Ovaj potencijalno nezaboravan koncert će se održati u dvorištu Stare Pekare 15. lipnja 2024. godine. Spoj multikulturalnosti, virtuoznosti, zabave i dobrog provoda čeka nas već na ulazu.

Barcelona Gypsy Balkan Orchestra, sastavljen od talentiranih glazbenika koji spajaju različite glazbene tradicije, donosi nam energičan i zarazan zvuk koji će nas sve natjerati na ples i oslobađanje u ritmu. Bend je poznat po svojoj zabavnoj izvedbi koja spaja balkanske i flamenco ritmove s modernim notama, stvarajući nezaboravan glazbeni doživljaj.

Ulaznice za koncert će biti u pretprodaji po cijeni od 25,00 € za sjedenje i 20,00 € za stajanje. Na dan koncerta, cijene će biti 30,00 € za sjedenje i 25,00 € za stajanje. Ulaznice možete kupiti u Barcelona pubu Osijek te putem online platforme Core Event.

Organizatori ovog spektakla su Kreativna agencija Adverta i Orgasmatron Schedule, koji su se pobrinuli da ovaj događaj bude nezaboravan i uzbudljiv te ovim putem pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe da se prepuste ritmu, plesu i uživanju, te da zajedno stvorimo nezaboravnu atmosferu popraćenu čarima otvorenog zvjezdanog neba.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: