Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Uređen zapušteni prostor iza Doma zdravlja Retfala

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.04.2024. 12:14 
Naslov:  Uređen zapušteni prostor iza Doma zdravlja Retfala
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

IPA Hrvatska Sekcija, utemeljena je 2001. godine, u Malinskoj na otoku Krku. Primljena je u punopravno članstvo International Police Association u Norveškoj, u svibnju 2003. kao 63 članica.

Danas IPA Hrvatska Sekcija djeluje na domaćoj i internacionalnoj razini putem svojih 20 IPA klubova, osnovanih u svim županijama Lijepe naše. IPA Hrvatska Sekcija i njeni klubovi na godišnjoj razini organiziraju razne manifestacije, strukovno – policijska , športska, kulturna, znanstvena, zabavna i humanitarna događanja.

Naime, primijetili su da je prostor iza Doma zdravlja u Retfali zapušten i služi kao divlji parking za vozila i odlagalište otpada, te su pokrenuli projekt uređenja spomenute lokacije. Kako bi spojili teoriju i nastavu, a ujedno spriječili daljnje parkiranje vozila i odlaganje otpada, u projektu uređenja Retfale sudjelovali su učenici Poljoprivredne i Veterinarske škole iz Osijeka s ravnateljem Ivan Aničić, te djelatnici tvrtke Unikom i voditeljice RJ „Zelenilo“ Andrijanom Adžić.

U projekt smo se uključili kako bismo sudjelovali u uređenju zapostavljenih površina našega grada, ali i kako bi naši učenici na terenu pokazali vještine i znanje koje su naučili u školi“, navodi ravnatelj škole, Ivan Aničić.

Ovaj projekt je idealan spoj teoretskog dijela koji učenici Poljoprivredne i veterinarske škole iz Osijeka slušaju na nastavi i iskustva naših djelatnika Unikoma, koji su im pokazali kako se priprema podloga prije sadnje i sama sadnja podnog ukrasnog bilja i ukrasnih stabala“, navodi Igor Pandžić, direktor tvrtke Unikom.

U navedenom projektu, osim njih kao organizatora, sudjeluje DZ Osječko- baranjske županije, Poljoprivreda i veterinarska škole iz Osijeka tvrtka Unikom te GČ Retfala kao partneri projekta.




Tekst i foto: Božidar Vrselja, Zoran Kon

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: