Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Županoviću srebro u Puli

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.04.2024. 10:31 
Naslov:  Županoviću srebro u Puli
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Najbolji osječki paraatletičar Marin Županović nastupio je proteklog vikenda na 27. izdanju Croatia Open ParaAthletics Championshipa, odnosno Otvorenom prvenstvu Hrvatske koje je održano na stadionu SRC Veruda (Uljanik) u Puli. Tako su Puljani petu godinu za redom bili domaćini ovom međunarodnom natjecanju, a predstavnik AK Slavonije-Žito osvojio je drugo mjesto u bacanju koplja u više spojenih kategorija.

Osvojio je Marin 660 bodova i to mu je bilo dovoljno za drugo mjesto, a konkurenti su mu bili iz kategorija F 33, 34, 54, 55 i 57, što je inače razdvojeno na većim Grand Prix mitinzima. No, ovaj puta su se natjecali svi zajedno, uz pobjedu Slovaka Ladislava Čuchrana.

Nije to baš bio moj dan, očekivao sam i nadao se da bih mogao biti bolji i uspješniji iako je svaka medalja zasigurno vrijedna, pa tako i ova. Idemo sada nastaviti dalje prema zacrtanim ciljevima, a da bismo ih ostvarili moram biti u svakom pogledu maksimalno spreman. Vidjet ćemo kakav nas raspored natjecanja očekuje, no svakako ću se nastojati pripremiti na najbolji mogući način, poručio je Županović.

Inače, u Puli je nastupilo stotinjak sudionika iz 14 europskih zemalja kojima je ovo bila dobra provjera za sve ono što ih očekuje u nastavku sezone.


Tekst i foto: AK Slavonija-Žito

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: