Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



S HRT-a pozivaju: Snimamo 'Rim Tim Tagi Dim' ples u 5 gradova!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65811
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.04.2024. 10:47 
Naslov:  S HRT-a pozivaju: Snimamo 'Rim Tim Tagi Dim' ples u 5 gradova!
13.04.2024. 12:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

HRT je objavio da će u subotu, 13. travnja točno u podne pet gradova u Hrvatskoj plesati 'Rim Tim Tagi Dim' ples. U Osijeku možete zaplesati kod Pješačkog mosta.

"Istovremeno pet prekrasnih hrvatskih gradova: Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag - postat će središta plesnog zbivanja točno u podne. Dođite i pridružite nam se u prepoznatljivoj koreografiji i pošaljimo zajedno podršku našem predstavniku na Eurosongu - Baby Lasagni.

Cijeli događaj snimat će kamere Hrvatske radiotelevizije, a emitirat će se u poznatim HTV-ovim emisijama: Dobro jutro, Hrvatska, Dnevnik, Kod nas doma, ali dakako i na društvenim mrežama i web stranicama HRT-a.
", piše HRT.

Lokacije:
Zagreb - Trg kralja Tomislava
Split - Prokurative
Zadar - na instalaciji "Pozdrav suncu"
Umag - Trg slobode

Dođite na plesnu subotnju zabavu u vašem gradu. Pridružite nam se 13. travnja malo prije podneva sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami, i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa. Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu i pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu, pozivaju iz HRT-a.


Foto: Screenshot YouTube video

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: