Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Barcelona pub Osijek: Paneliranje "Jesu li feministkinje zaista brkate?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65875
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.04.2024. 7:39 
Naslov:  Barcelona pub Osijek: Paneliranje "Jesu li feministkinje zaista brkate?"
13.04.2024. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Prvo paneliranje – Adeliranje Udruge za ženska ljudska prava i razvoj demokracije Adela iz Osijeka na temu "Jesu li feministkinje zaista brkate?". Paneliranje će se održati u subotu 13. travnja 2024. u 17 sati u Barcelona Pubu u Osijeku.

Panelistice, Kristina Peternai Andrić s filozofskog fakulteta u Osijeku, Dorotea Šušak iz Centra za ženske studije iz Zagreba te Ana Rajković Pejić iz udruge Adela pokušat će ( i uspjeti) razbiti mitove vezane uz feminizam i feminističko djelovanje.

Panelistice će govoriti zašto su neke žene tijekom povijesti bile na „pogrešnoj strani normalnosti“, zašto se i danas često riječi „feminizam“ i „feministkinja“ izgovaraju s negativnim prizvukom, koji je teret nametnut borkinjama za prava žena te zašto je i danas potreban feminizam.

Neformalni oblik i okruženje ove panel rasprave daje priliku svima s nedoumicama o ovoj temi da dođu, postave pitanja i iznesu svoj stav.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: