Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Studio Respect Boutique prigode: U ritmu duše i manira

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65822
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.03.2024. 8:46 
Naslov:  Studio Respect Boutique prigode: U ritmu duše i manira
15.03.2024. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U petak, 15. ožujka 2024. održat će se prava essekerska večer. Na trećem po redu eventu „U ritmu duše i manira“ očekuje vas prilika da doživite Osijek na poseban bezvremeni način. Zakoračit ćemo u drugu dimenziju elegancije i profinjenosti nekadašnjih vremena, dovesti je u sadašnji trenutak i dočarati osebujnim i toplim ugođajem ambijenta Studija Respect.

"Želim vam od srca da počastite sebe i ne propustite ovaj trenutak u vremenu kako biste uživali u druženju, spoju nesvakidašnjeg osebujnog art deco ambijenta i neprocjenjivog bogatstva osječkih priča."

U ritmu duše i manira“ je event ugode, inspiracije, žive energije i bogatstva života u opuštenoj atmosferi, nesvakidašnja je prilika za obogatiti svoj život, dušu i sva osjetila.

Iz riznice znanja i osječkih priča čut ćemo one nezaobilazne o poznatim Essekerkama Mačkamami Paulini Hermann, Matildi Gillming Hengl…, zanimljivosti o prepoznatljivim secesijskim zgradama i crtice iz života za koje sigurno niste čuli, a oživjet će ih naša gošća Svjetlana Rožić-Nađ koja je od 2011. licencirani turistički vodič za Slavoniju i Baranju.

Svjetlana za sebe kaže da ju je život nosio na sve strane svijeta, ali je uvijek čeznula i vraćala se u svoj najdraži grad na Dravi, vođena mišlju „da bi nekoga iskreno voljeli – morate ga poznavati“, zadala si je zadaću da što više ljudi upozna s pričama i tajnama našeg grada. Pratit ćemo njen ritam duše i ljubavi prema Osijeku, oživjeti manire uz pijuckanje toplog čaja i mirisnih kolačića. Mogu vam reći da kad Svjetlana govori o Osijeku, govori s toliko žive energije da će vas u potpunosti ponovno zaljubiti u naš grad, prikazati ga u novom svjetlu pa kad idući put prošetate ulicama, bit će kao da prvi puta njima koračate.

S ove jedinstvene večeri ponijet ćemo dobar osjećaj koji je jedan od glavnih temelja iz kojeg živimo i stvaramo, nahranit ćemo dušu i životnu energiju, stvoriti nezaboravne uspomene.

Sve će biti kako sam naziv kaže – u ritmu duše i manira, dobro nam došli. Kotizacija je 8 eura, a prijave su na email [email protected]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: