Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kuća Biljkinog oca: Radionica izrade vaza i tegla za biljke od keramike

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65823
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.03.2024. 8:13 
Naslov:  Kuća Biljkinog oca: Radionica izrade vaza i tegla za biljke od keramike
17.03.2024. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Serija radionica u Kući Biljkinog oca nastavlja se radionicom izrade keramičkih vaza i tegli za cvijeće koje ćete nakon sušenja i pečenja dobiti u trajno vlasništvo kako bi mogli krasiti vaš dom.

Radionica će se održati u nedjelju 17. ožujka 2024., u 16:00 sati, a kroz proces izrade vodit će vas kiparica i dizajnerica keramike Ana Pichler Schmidt čija remek-djela već krase mnoge osječke interijere. Nadolazeće proljeće je upravno idealno vrijeme za nabavku novih biljaka, a k tome još bolje ako ćete ih moći posaditi u teglu izrađenu vlastitim rukama ili pak ubrano cvijeće staviti u keramičku vazu.

Zbog ograničenih mjesta, prijava je neophodna:


Radionica će se održati u prostoriji za druženje i proslave koja je i sama obnovljena prirodnim materijalima, a zidovi su obloženi upravo zemljanom žbukom.

Osim prostorije u kojoj će se održati radionica, gosti će imat priliku obići i samu kuću koja je nagrađena je za najbolju tradicijsku kuću u 2022. godini te srebrnim Suncokretom ruralnog turizma u 2023. godini. Kuća nije namijenjena isključivo turistima već je i kroz mnogobrojne radionice tijekom cijele godine te organizaciju evenata, primjerice Dana otvorenih vrata u sklopu Paprikafesta, otvorena i za lokalnu zajednicu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: