Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Modni buvljak [ožujak, 2024.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65818
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.03.2024. 10:17 
Naslov:  Modni buvljak [ožujak, 2024.]
09.03.2024. 9:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Modni buvljak održat će se u subotu, 9. ožujka 2024. na glavnoj tržnici u Osijeku (prolaz kod zatvora). Početak je u 9:00 sati.


U mjesecu ožujku obilježavamo Međunarodni dan žena i pozivamo Vas da zajedno s prijateljicama posjetite i/ili sudjelujete na našem tradicijskom „Modnom buvljaku“ koji se održava druge subote u mjesecu.

Dolaskom proljeća stiglo nam je ljepše vrijeme i prilika za nastavak druženja jer naš „modni buvljak“ je prilika ne samo da svatko od nas napravi mali pomak u očuvanju okoliša i buđenju ekološke svijesti nego i prilika za upoznavanje novih ljudi i stvaranje jedinstvenog stila.

Glavni cilj organizacije je povezati ljubitelje mode i probuditi ekološku svijest o korisnom zbrinjavanju viška odjeće te pozitivno utjecati na promjene u društvu.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju na kontakt telefon 031/213-332 Služba za komercijalne poslove i naplatu ili putem e-pošte: [email protected].


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: