Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Poetry caffe Magis: Glazbeno-scenski program "Žena može"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65819
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.03.2024. 10:13 
Naslov:  Poetry caffe Magis: Glazbeno-scenski program "Žena može"
07.03.2024. 19:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kao i svake godine povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, trinaestu godinu zaredom održat će se glazbeno-scenski program pod nazivom 'Žena može', projekt u sklopu Nacionalnog preventivnog projekta ‘Živim život bez nasilja’. Program će se održati u četvrtak, 7. ožujka 2024. s početkom u 19:30 sati u Poetry caffe-u Magis.

Nasilje u obitelji nema svoju dob, zanimanje ili stupanj obrazovanja, prisutno je u svim socijalnim skupinama. Kako bi se to promijenilo, Policijska uprava osječko-baranjska provodi brojne aktivnosti po Nacionalnom preventivnom projektu pod nazivom „Živim život bez nasilja“. Organizacija ovog programa nastavak je aktivnosti senzibiliziranja svih građanki i građana na problem nasilja u obitelji.

Program:
Bubnjarski band ‘RitmOs’
Antonija Pintarići JAZZ ( Patrik Podgorelec – klavir)
Vjekoslav Miling SOLO GITARA
Karla Forjan SOUL/POP
Esseker duo Luka Vranješ – gitara i Igor Ižaković - bisernica
Društvo pjesnika ‘Antun Ivanošić’

Podijelit će ruže prisutnim ženama a tu su i naši poduzetnici grada Osijeka koji će darovati žene goste večeri poklon bonovima svojih usluga i proizvoda.

Ulaz je slobodan!

Organizacija: Policijska uprava osječko-baranjska, Udruga Lega grad i Poetry caffe Magis
Posebna zahvala svim izvođačima koji neumorno sudjeluju na programu 13 godina i dobro došli novi izvođači koji se uključe u projekt.

Hvala poduzetnicima grada Osijeka i šire koji će darovati sve prisutne žene svojim uslugama i proizvodima: Z studio Višnjevac, Fizionova-specijalizirani centar za kiropraktiku, fizioterapiju i kineziterapiju, Obrt ORATRIX-obrt za jezične usluge i savjetovanje, Studio Respect Boutique prigode uz vintage manire, Obrt za masažu i fizioterapiju 'Pčelica', Fix and Fit fitness centar ( masaža, solarij, infracrvena sauna ), Mirna Berend dizajnerica nakita, HUS OSIJEK centar borilačkih sportova fitness i Wellness centar, Osječki taxi, Giftoteka – personalizirani pokloni, Plesni studio Leon. Fatma eko etno seosko imanje Korog

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: