Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kuća Biljkinog oca: Chillex SUNDAY - radionica izrade prirodnih parfema

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65822
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2024. 11:25 
Naslov:  Kuća Biljkinog oca: Chillex SUNDAY - radionica izrade prirodnih parfema
10.03.2024. 16:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kuća Biljkinog oca i La La Vanda cosmetics nakon uspješno odrađene radionice izrade prirodne kozmetike prošlog mjeseca, i ovog mjeseca vas pozivaju na radionicu, a ovaj put izrađivat će se prirodni parfemi. Ove nedjelje 10. ožujka 2024., od 16:00 sati očekuje vas radionica u prostoriji za druženja nagrađivane tradicijske Kuće Biljkinog oca u mjestu Lug 15-ak minuta od Osijeka. Uplovite u svijet mirisa, eteričnih ulja te složite personalizirani parfem usklađen s svojom osobnosti. Moći ćeš birati između jedne ili više unaprijed odabranih opcija:

- eau de toilette u spreju 30ml
- uljni roll parfem on 10-15ml
- kruti parfem 20ml

Prijavite se na


O edukatorici: La La Vanda je brend prirodne kozmetike, a njegova začetnica je Dajana Grgić koja je nakon završenih edukacija iz fitoaromaterapije potpuno je preokrenula život i posvetila se izradi kozmetičkih proizvoda te izradi biljnih pripravaka. U želji za stvaranjem potpuno čistog, sigurnog kozmetičkog proizvoda, koji će biti prikladan ne samo ženskoj već i muškoj populaciji, kao i ljudima s osjetljivijom i reaktivnom kožom te veganima krenula je u svoj put prema vrhu. Povratne informacije iz okoline su bile odlične te joj je to dalo još dodatnu snagu da nastavi svoj put u pravom smjeru. Dajana koristi isključivo organsku, vegansku sirovinu te je u fazi dobivanja najvišeg stupnja organskog certifikata koji će garantirati i dodatno zapečatiti kvalitetu njenih proizvoda. Zasad je na tržište plasirala 1 unisex set za lice koji se sastoji od 3 jednostavna koraka tj proizvoda- hidratantni vitaminski serum, hranjiva krema za osjetljivu kožu i uljni serum s prirodnim botox efektom.

Za sva pitanja slobodno pišite na: [email protected]

O Kući Biljkinog oca: tradicijska kuća švapskog tipa nagrađena je za najbolju tradicijsku kuću u 2022. godini te srebrnim suncokretom ruralnog turizma u 2023. godini. Iako je tek dvije i po godine otvorena za turiste, iza nje su, osim navedenih nagrada, i razna medijska pojavljivanja kao rezultat obogaćivanja turističkog sadržaja Baranje i upoznavanja s tradicijom, ali i prirodom. Kuća nije namjenjena isključivo turistima već je i kroz mnogobrojne radionice tijekom cijele godine te organizaciju evenata, primjerice Dana otvorenih vrata u sklopu Paprikafesta, otvorena i za lokalnu zajednicu. Više informacija potražite na web stranici: https://kucabiljkinogoca.com/, a za sva pitanja i prijedloge slobodno pišite na [email protected].

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: