Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Valpovo: Predavanje "Otpadni mulj – problemi i rješenja" @ Centar Kulture Matija Petar Katančić

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65822
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 04.03.2024. 15:12 
Naslov:  Valpovo: Predavanje "Otpadni mulj – problemi i rješenja" @ Centar Kulture Matija Petar Kat
08.03.2024. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U sklopu projekta „EKO GLASEkološke udruge „Eko-Karašica“, u petak, 8. ožujka 2024. u 18:00 sati u Maloj dvorani Centra Kulture Matija Petar Katančić u Valpovu, Dr.-Ing. Zijah Mahmutspahić održat će javno predavanje pod naslovom „Otpadni mulj – problemi i rješenja“.

Kako bi javnost što bolje upoznali sa složenom temom gospodarenja otpadnim muljevima odlučili smo organizirati predavanje Dr. -Ing. Zijaha Mahmutspahića, jednog od vodećih poznavatelja ove problematike. Dr. -Ing. Zijah Mahmutspahić je doktorirao na Institutu za komunalnu hidrotehniku građevinskog fakulteta Karlsruhe (Savezna Republika Njemačka). Tijekom svoje profesionalne karijere stekao je radno iskustvo i u privatnom i u javnom sektoru kako u inozemstvu tako i u Hrvatskoj. Radio je na poslovima nadzornog inženjera i voditelja projekata. Bio je direktor tvrtke operatera zagrebačkog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda. Zaposlen je u Hrvatskim vodama.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: