Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



NOVO! Smanjite stres i povećajte energiju uz prvi Welnamis Power Nap tretman u Revive Clinic [nagradno darivanje je završeno]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.02.2024. 19:34 
Naslov:  NOVO! Smanjite stres i povećajte energiju uz prvi Welnamis Power Nap tretman u Revive Clinic [nagrad
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Briga o zdravlju započinje osluškivanjem svog organizma i brigom o njemu i prije nego što osjetimo tegobe. Jedna od tegoba koju često zanemarujemo, a ne bismo trebali je umor. I stres, koji iz povremenog lako postaje kroničan, signal je koji nam tijelo šalje – da nešto nije u redu, da je u disbalansu i da neće moći dugo funkcionirati pod njim.

Oba simptoma su naizgled bezopasna i prolazna, ali duga izloženost istima dovodi do niza fizičkih i psiholoških posljedica po organizam. Rješavanje umora i stresa nije jednostavno jer promjena stila života, načina prehrane ili navika znači značajan zaokret u životu do kojeg ne dolazi preko noći. U Revive Clinic dobro su upoznati s tim problemom, ali i načinom njegovog rješavanja.

Revive Clinic je Wellbeing Boutique klinika u Osijeku u centru Osijeka (Ulica Hrvatske Republike 33), a u svojoj ponudi ima i višestruko nagrađivani Welnamis Power Nap krevet namijenjen svima koji osjećaju i žive simptome:
- kroničnog stresa,
- tjeskobe,
- učestale glavobolje,
- probleme s koncentracijom i gubljenjem fokusa,
- poteškoće sa spavanjem
…ili se općenito se osjećaju uznemireno i razdražljivo.

Welnamis krevet pomoću revolucionarne tehnologije impulsa audio i vibracijskih frekvencija nudi potpuno iskustvo umirivanja tijela i uma te dovodi oboje u opušteno stanje.

Kako Welnamis power nap krevet djeluje?
- Duboko opuštanje za zaposlene umove: impulsi audio i vibracijskih frekvencija pružaju potpuno iskustvo umirivanja
- Smanjenje simptoma stresa i tjeskobe: Welnamis tehnologija djeluje na smanjenje simptoma kroničnog stresa
- Poboljšanje raspoloženja i kvalitete sna: programi su osmišljeni za stimulaciju različitih stanja, od aktivacije do meditacije i sna
- Podrška kod Burnout sindroma: Welnamis Power Nap bed pomaže u suočavanju s izazovima burnout sindroma
- Poboljšanje koncentracije profesionalnih sportaša: za sportaše, krevet poboljšava koncentraciju i kognitivne funkcije

Zdrav izgled i način života zahtjeva proaktivnu brigu o cjelokupnom zdravlju i njezi kože i upravo zato doktorica Jakić ističe važnost individualnog pristupa svakoj osobi i problemu što Welnamis koncept i omogućuje. Koncept i programi su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili različite potrebe, a trajanje tretmana kreće se od 22 do 60 minuta. Doktorica Jakić će prilagođava tretmane potrebama pojedinca, prati rezultate te savjetuje i vodi kroz cijeli proces kako bi osjetili pozitivne promjene u svom tijelu i umu.

Revive Clinic odgovor je na potrebe suvremenog društva za cjelovitim pristupom Wellbeingu i Wellagingu i ondje, oporavak ima potpuno novo značenje, a svježina uma i relaksacija tijela postaju dostupni kao nikada prije.

Više o uslugama Revive Clinic možete proučiti na njihovom Facebook ili Instagram profilu, a uskoro i na službenoj web stranici. U slučaju pitanja, na njih će rado odgovoriti na društvenim mrežama ili mailom na [email protected]!

[Nagradno darivanje]

Povodom Valentinova, zajedno s Revive Boutique Clinic organiziramo darivanje pod nazivom Pokloni ljubav i pažnju sebi. U komentar Facebook objave označite prijatelja ili prijateljicu za koju mislite da se treba nagraditi ovim tretmanom zajedno s vama, a mi ćemo dobitnika ili dobitnicu darivati s 2 tretmana Welnamisa po želji – jedan za vas, a jedan za prijatelja ili prijateljicu! Zapratite i Facebook stranicu te Instagram profil ako ondje posjedujete račun. Ovog Valentinova, pokažite ljubav sebi.

Dobitnike ćemo objaviti 17. veljače u Facebook postu darivanja!

Nagradno darivanje je završeno, a sretna dobitnica je Josipa Barbarić.


[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: