Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol:  Muško
|
U koncertnom prostoru Old Bridge Puba u Tvrđi u petak 9. veljače 2007. koncert uz Osječko će održati The Beet Fleet.
Karte po cijeni od 50 kuna u možete kupiti u pretprodaji u OBP-u. |
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
tko još sluša tbf??? |
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
thompson je legenda |
|
|
 |
swamp
Ukupno postova: 396 Spol:  Muško
|
|
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Naravno... jos od WWII...
 The Thompson was a family of American submachine guns that became infamous during the Prohibition era. It was a common sight in gangster films of the time, being used both overwhelmingly by law enforcement officers, as well as criminals.[1] The Thompson was also known as the "Tommy Gun", "Chopper", "Chicago Typewriter" and "Chicago Piano". The Thompson was favored by soldiers and civilians alike for its compactness, large .45 ACP bullet, and high volume of automatic fire. ->nastavak... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
ja kontam da ću pričekat dane piva u 10. mjesecu. tamo će upad bit besple. hehe |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Eee, s tim se zaletit' u OKS na folk paradu
Naravno - staviti onaj bubanj spremnik - brzo ta stvar puca. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
pcelica_maja
Ukupno postova: 20 Lokacija: tenja Spol:  Žensko
|
sirotinjo i bogu si teska |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
idete mi na zivce. svi vjecno kukaju kako se nis ne dogadja u gradu, a kad treba dat pare, nema sanse. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Istina... sjetimo se famoznog slucaja Laibach od prije godinu i pol...sramota nad sramotama...
Dodju svirati za simbolicnu cijenu, poveli i andjele (uh, ovaj andjeo je bolji), a ne uspije se napuniti ni dvoriste Vege...
Konformizam Osjecana? Los marketing? |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 31.01.2007. 0:05; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
jednostqavno ljudi su se privikli da se nigdje ne placa upad i to je to...
ljudi iz zagreba i okolnih mjesta su sa time iznenadjeni buduci da se kod njih u dosta veliki broj klubova placa upad... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Nije toliki problem cijena koliko zasićenje jer TBF su već održali hrpu koncerata u Osijeku, a već dugo nisu ništa novo izdali. |
|
|
|
|
 |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol:  Muško
|
Na Laibach ću u petak. U drugi petak, spomenutog 9.2. na Ska-Pecs u Mini teatar. TBF su mi super, ali ska je ska  |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
jedan od boljih koncerata na kojima sam u životu bila... i, da, zbilja je sramota koliko je ljudi bilo.
nije uopće istina da se ništa ne događa. svatko tko imalo prati scenu - glazbenu, likovnu, filmsku, bilo koju, zna da ima hrpa događanja u gradu konstantno. baš svega ima i bude jako dobrih stvari.. |
|
|
|
|
 |
 |
|