Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Hrvatski prvak kao sljedeći protivnik Osječana

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 66767
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.12.2023. 13:13 
Naslov:  Hrvatski prvak kao sljedeći protivnik Osječana
02.12.2023. 18:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nakon prolaska u finale Kupa regije Istok i automatskog plasmana u osminu finala na državnoj razini, rukometaše Osijeka očekuje druga utakmica ovog tjedna. I to protiv nimalo lakog protivnika – hrvatskog prvaka Zagreba. Susret 12. kola Paket24 Premijer lige-Lige A na rasporedu je u subotu, 2. prosinca 2023., od 18 sati u popularnoj Kutiji šibica.

Ne tako davno, prije otprilike mjesec i pol, odigrali su Osječani i Zagrepčani svoj prvi međusobni susret ove sezone. Zagreb je tada, predvođen trenerom Andrijom Nikolićem, došao u najjačem sastavu s ciljem uvježbavanja i pripreme za Aalborg koji ih je samo par dana kasnije čekao u Ligi prvaka. Na krilima sjajnog Timura Dibirova i Miloša Kosa slavili su 31:20 i uzeli bodove na Zrinjevcu. S druge strane, Osijekov trener Frano Veraja taj je ogled odlučio iskoristiti za „čeličenje“ nekih mlađih igrača. Priliku je tada dobio, a sjajno iskoristio 17-godišnji Bruno Vuković i potvrdio da se u Osijeku jako dobro radi s mladim igračima. Sličan plan Veraja ima i za ovaj ogled – rotirati što više igrača i dati minutažu svima.

Nama je bitno da se u ovom susretu nitko ne ozlijedi, da rotiramo igrače i odigramo što bolju utakmicu. Pokušat ćemo isprobati neke varijante koje bi nam mogle koristiti u nastavku prvenstva. Praktički, očekuje nas najlakša utakmica ove sezone, a o momčadi Zagreba ne treba trošiti riječi“, istaknuo je Osijekov strateg.

Slično kao i prethodnim kolima, Veraja neće moći računati na Fabijana Mihaljevića koji je ozlijedio koljeno upravo u prvom dvoboju sa Zagrebom. A, rukometaše iz grada na Dravi zasigurno će predvoditi David Čičak, jedan od najboljih strijelaca kluba, koji se nada što boljem izdanju svoje ekipe.

Nakon slabijih predstava u zadnjem kolu protiv Karlovca, kao i protiv Valpovke u kupu, trebamo skupiti glave i pokazati se u najljepšem svjetlu na najtežem gostovanju u sezoni. Zagreb je trenutno u najboljoj formi u posljednjih par godina, što pokazuju i njihovi rezultati u Ligi prvaka. Neće biti lako tražiti formu protiv prvaka, ali za vikend nam je idealna prilika da pokažemo da znamo igrati“, zaključio je Čičak.


Tekst i foto: RK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: