Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Yevgen Cheberko, 25-godišnji branič, karijeru će nastaviti u Columbus Crewu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65786
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 10.06.2023. 11:30 
Naslov:  Yevgen Cheberko, 25-godišnji branič, karijeru će nastaviti u Columbus Crewu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Yevgen Cheberko, 25-godišnji branič, karijeru će nastaviti u Columbus Crewu, članu američkog MLS-a, s kojim je NK Osijek postigao dogovor o transferu. Cheberko je u Osijeku proveo dvije i pol godine, u Gradski vrt je stigao najprije kao posuđeni igrač austrijskog LASK-a, prije nego je u prosincu 2021. godine njegov ugovor trajno otkupljen. Cheberko je za Bijelo-plave upisao 61 nastup uz jedan pogodak i jednu asistenciju, a najviše je igrao na pozicijama središnjeg i lijevog braniča.

Na rastanku želim reći jedno veliko hvala Nogometnom klubu Osijek. Želim se zahvaliti svim trenerima s kojima sam radio, od Nenada Bjelice i njegovom stožeru u čije sam vrijeme došao u klub, do René Pomsa, Borimira Perkovića i Stjepana Tomasa. Također, hvala i svim liječnicima, fizioterapeutima, media timu, tetama u kuhinji… Naravno i svim suigračima s kojima sam igrao, zajedno smo iskusili lijepe i manje lijepe trenutke, a to neću nikada zaboraviti. Posebno hvala navijačima koji su me odlično prihvatili i lijepo se odnosili prema meni. Hvala i svima koji su mi bili podrška u meni najtežim životnim trenucima kada je počeo rat u mojoj domovini i kada ste mi svi bili velika podrška i pomoć. Ispred mene je novi izazov kojem se radujem, a svima vama želim puno sreće i uspjeha u onome što vas očekuje, rekao je Cheberko.

Yevgenu hvala na doprinosu i ostvarenim rezultatima u NK Osijek te puno sreće u nastavku karijere.


Tekst i foto: NK Osijek

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: