Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Galerija Waldinger: Dječja glazbena matineja uz Osječke zumbiće

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.06.2023. 10:11 
Naslov:  Galerija Waldinger: Dječja glazbena matineja uz Osječke zumbiće
10.06.2023. 10:30
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Institut za zborsku glazbu Polifonija i Dječji zbor Osječki zumbići pozivaju na Dječju glazbenu matineju koja će se održati u subotu, 10. lipnja 2023. godine od 10:30 sati u prostoru Gradskih Galerija Osijek - Galerija Waldinger u Tvrđi.

Riječ je o novom programu Instituta za zborsku glazbu Polifonija kojem je cilj promocija glazbene umjetnosti među djecom na području Osječko-baranjske županije – u gradu Osijeku i ostalim gradovima te manjim mjestima županije.

Događanja u sklopu Dječjih glazbenih matineja bit će prvenstveno glazbenog, odgojno-obrazovnog karaktera, a realizirat će se u obliku glazbenih radionica, glazbeno-scenskih nastupa, gostovanjem stručnih predavača i voditelja te sličnim i području srodnim aktivnostima.

Na prvoj će Dječjoj glazbenoj matineji nastupiti najmlađa skupina Dječjeg zbora Osječki zumbići pod dirigentskim vodstvom dr. sc. Majde Škrlec i uz klavirsku pratnju Davora Dedića, a na koncertu će im se pridružiti i gosti iznenađenja.

Ulaz je slobodan.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: