Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Gastro pub Bulart 1887: ĆIRO by Tarik Filipović

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65740
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 08.06.2023. 16:23 
Naslov:  Gastro pub Bulart 1887: ĆIRO by Tarik Filipović
29.06.2023. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ovaj tjedan u Gastro pubu Bulart 1887:

Četvrtak, 29. lipnja 2023.
21:00 sat - Nakon nevjerojatnih uspjeha jednog od najpoznatijih glumaca u regiji, Tarika Filipovića, predstavljamo priču o treneru svih trenera!

Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta. S preko 300 odigranih izvedbi koje je vidjela čitava regija, Tarik Filipović predstavlja monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom Ćiro.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je do vrhunca, stoga se tema ove monodrame nametnula sama.

No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenog nogometnog navijača? Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu. Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

- Ulaznice su dostupne online putem Entrio.hr platforme i na Entrio prodajnim mjestima.
- VAŽNO! Nakon kupovine ulaznice obavezno je rezervirati stol. Rezervacija stola je obavezna i BESPLATNA. Rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj +385 97 661 35 25.
-Ukoliko zaboravite rezervirati stol, a kupite ulaznice morat će te stajati za šankom.
- VAŽNO! Stolovi primaju četiri osobe. Ako vas je dvoje/troje, šansa je da ćete sjediti s još ljudi.
- OBAVIJEST ZA ONE KOJI SU SE ODLUČILI ZA ULAZNICU S VEČEROM! Večera počinje u 18:00h i traje do 20:00h. Molimo sve goste da na večeru dođu do 18:00h
-Vrata otvaramo u 18:00h, nastup kreće u 21:00h, rezervacije se moraju pokupiti do 20:00h
- Broj ulaznica je ograničen.
- Zabranjeno je snimanje događaja i zabranjeno je pušenje u prostoru u kojem se odvija nastup.
(Jelovnik za večeru: Juha: Krem juha; Glavno jelo: Lungić punjen domaćom blago dimljenom kobasicom, krema od celera i
krumpira i prženi luk; Desert: Cheesecake)


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: