Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Plastičnim čepovima do skupih lijekova - prikupljeno 3.820 kilograma čepova

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.06.2023. 10:03 
Naslov:  Plastičnim čepovima do skupih lijekova - prikupljeno 3.820 kilograma čepova
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Policijska uprava osječko-baranjska jučer je u 10 sati u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, drugim državnim ustanovama, tvrtkama, školama, vrtićima, organizacijama civilnog društva i građanima s područja Osječko-baranjske županije prikupila ukupno 3.820 kilograma plastičnih čepova koji su predani tvrtki Drava International.

Predaji prikupljenih čepova pridružili su se i partneri u provođenju ove akcije, a to su predstavnici „Društva naša djeca“ Osijek te predstavnici Osnovnih škola Cvjetno Briješće, ''S. S. Kranjčevića" Levanjska' Varoš, Milka Cepelića Vuka, Obrtničke industrijske škole Županja te tvrtke Našički park d.o.o. iz Našica.

U akciji su sudjelovali i policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske, Policijske postaje Slatina, koji su u Policijsku upravu osječko-baranjsku također dovezli veću količinu čepova.

Projekt pod nazivom „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ pokrenula je Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske u što se uključila i Policijska uprava osječko-baranjska.

Cilj akcije je pomoć Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova djeci oboljeloj od teških malignih bolesti, a ujedno se pridonosi očuvanju okoliša.

Policijska uprava osječko-baranjska nastavlja prikupljati plastične čepove i ovom prilikom pozivamo sve društvene subjekte i građane da se pridruže u sakupljanju čepova i u provođenju ove hvalevrijedne humanitarne akcije.



Tekst i foto: PU osječko-baranjska

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: