Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Optužnica protiv 36-godišnjaka: Partnericu vrijeđao, kontrolirao druženja, prijetio joj, slao poruke uvredljivog sadržaja

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65790
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.06.2023. 8:57 
Naslov:  Optužnica protiv 36-godišnjaka: Partnericu vrijeđao, kontrolirao druženja, prijetio joj, slao poruke
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Osijeku optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1987.) zbog počinjenih teških kaznenih djela protiv spolne slobode i kaznenog djela nasilja u obitelji.

Okrivljenog 36-godišnjaka tereti se da je tijekom lipnja i srpnja 2022. godine, u Osijeku i Zagrebu, počinio teška kaznena djela protiv spolne slobode na štetu svoje 31-godišnje partnerice, kao i da je od, za sada neutvrđenog dana, tijekom travnja 2022. godine do 5. kolovoza 2022., na području Osijeka, protivno čl. 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, postupao u cilju da ponizi i ustraši svoju partnericu (1992.).

Okrivljenika se tereti da ju je učestalo vrijeđao, kontrolirao druženja te bio fizički nasilan prema njoj i ozbiljno joj prijetio, kao i da joj je 5. kolovoza 2022., sa svog mobilnog uređaja poslao poruke uvredljivog i prijetećeg sadržaja što je kod nje izazvalo osjećaj straha i poniženja.

Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.


Foto: Pexels.com/Ilustracija

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: