Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Barcelona pub Osijek: Osječko proljeće kulture

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65698
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 06.06.2023. 19:06 
Naslov:  Barcelona pub Osijek: Osječko proljeće kulture
07.06.2023. 19:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Osječko proljeće kulture je manifestacija urbane kulture koju su pripremili nositelji izvaninstitucionalne urbane kulture; umjetnički kolektivi, ugostitelji, udruge i pojedinci okupljeni oko platforme ZUK.

OPK će u dva tjedna predstaviti desetak događaja na nekoliko lokacija u samom centru grada te podsjetiti građane i građanke kako je Osijek bio i još uvijek jest GRAD URBANE KULTURE.

Manifestacija se otvara u caffe baru Barcelona u srijedu, 7. lipnja 2023., u 19 sati izložbom koncertnih plakata, a od 19.30 na istoj lokaciji održat će se „Mala ćakula“ u sklopu koje će Emerik Pišl, pjevač grupe „Guinessi“ i Bojan Lalić, koncertni promotor, kroz nekoliko anegdota, fotografija i videozapisa dočarati atmosferu urbanog Osijeka 1990-tih godina, a koju će moderirati Mirna Šmit.

OPK traje do 20. lipnja kad se održava „POGURO“, okrugli stol „Počuj Glas Urbanog Osijeka“ na kojem će sudionici osječke scene iznijeti izazove s kojima se susreću, ali i prijedloge kako zaustaviti degradaciju urbanog identiteta Osijeka te mu vratiti atribut regionalnog centra urbane kulture.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: