Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Omogućite djeci ljetnu pustolovinu na Sokolu - Sportsko ljeto vas čeka!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65705
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 01.06.2023. 20:26 
Naslov:  Omogućite djeci ljetnu pustolovinu na Sokolu - Sportsko ljeto vas čeka!
Od 26.06.2023. 16:00 do 14.07.2023. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[20.06.2023.] Ljeto je pred vratima i sa sobom donosi iščekivanje najuzbudljivijeg dijela godine - ljetnih praznika! Nakon dugih školskih i vrtićkih dana, djeca željno iščekuju zasluženi odmor, a pravi odmor je kombinacija zabave, druženja, igre, ali i učenja novih vještina!

Sportsko ljeto na Sokolu posebno je osmišljen ljetni kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina. Provodi se u sportsko-rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5, Osijek), uz povremene odlaske na Gradske bazene, ZOO vrt i slično.

Ove godine, Sportsko ljeto na Sokolu nudi još više raznolikih sadržaja kako bi obogatilo dječju ljetnu avanturu. Uz već popularne aktivnosti poput gimnastike, plivanja i kreativnih radionica, djeca će imati priliku uživati u novim i uzbudljivim aktivnostima kao što su:

- Posjeta ZOO vrtu,
- Prolazak sportskog poligona,
- radionica "Kako nastaje duga"

Uz navedeno, osvježeni su i kreativni i sportski dio kampa, tako da su dodane i nove radionice poput "Mali graditelji – izrada 3D karte grada" i "Igre u Drvenparku", koje će pružiti djeci još više zabave i edukacije.

"Ovo će biti treća godina zaredom kako prijavljujem sina Bornu i kćer Barbaru na ljetni kamp u Sokolu. Sviđa mi se iz godine u godinu uvode nove aktivnost kako bi djeci uvijek bilo zanimljivo. Moja djeca najviše vole druženja i odlazak na bazene, a meni kao roditelju je važan dio edukativnih aktivnosti. Vidjela sam da će se ove godine u sklopu kampa posjetiti ZOO vrt što mi se jako dopada obzirom da će to Barbari biti prvi posjet Zološkom", izjavila je gospođa Mirjana, mama polaznika kampa..

Sportsko ljeto na Sokolu održava se u tri termina:
- TERMIN I: 26. – 30. lipnja 2023. godine
- TERMIN II: 3. – 7. srpnja 2023. godine
- TERMIN III: 10. – 14. srpnja 2023. godine

Kotizacija za sudjelovanje u kampu iznosi 60,00 EUR za poludnevni boravak do 12 sati ili 100,00 EUR za cjelodnevni (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci.

Prijava je moguća i to putem poveznice:


Više informacija o kampu dostupno na poveznici.

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (poziv, Viber, WhatsApp, SMS).


[01.06.2023.] Iako još nisu tu, ljetne praznike svi nestrpljivo iščekuju kada će se svi roditelji i djeca odmoriti od vrtićkih i školskih obaveza. Svi znanju da je pravi odmor onaj pun zabave, druženja, igre i veselja, ali i učenja novih vještina, a upravo su to obilježja ljetnog kampa na Sokolu.

Sportsko ljeto na Sokolu ljetni je kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5 u Osijeku).

Ovogodišnje Sportsko ljeto na Sokolu je, uz već od prije odlično prihvaćene aktivnosti gimnastike, plivanja i kreativnih radionica obogaćeno sa nizom novih sadržaja poput:
- posjete ZOO vrta,
- igre u Drvenparku,
- radionicom „Mali graditelji – izrada 3D karte grada“ i sl.

Osim navedenog, unaprjeđeni su kreativni i sportski dio kampa na koji su dodane radionice „Kako nastaje duga“, „Prolazak sportskog poligona“ i brojne druge.

Sportsko ljetno na Sokolu tradicionalan je ljetni kamp namijenjen svim osječkim mališanima od 5 do 12 godina. Ove godine smo program osvježili nizom novih sadržaja koje nestrpljivo čekamo provoditi. Pozivam sve roditelje da iskoriste ovaj kamp kao priliku da njihovi najdraži kvalitetno, zabavno, ali i edukativno provedu ljetne praznike.“, izjavila je Ivana Maltašić ispred Centra Sokol.

Sportsko ljeto na Sokolu provodi u tri termina:
- TERMIN I: 26. – 30. lipnja 2023. godine
- TERMIN II: 3. – 7. srpnja 2023. godine
- TERMIN III: 10. – 14. srpnja 2023. godine


Kotizacija za kamp iznosi 60,00 EUR (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 100,00 EUR (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci.

Prijava je moguća i to putem poveznice


Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, sms).

[klik za uvećanje]


[klik za uvećanje]


[klik za uvećanje]





Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: