Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dvorana Gradski vrt: Goran Bare & Majke tour

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Online
Avatar

Ukupno postova: 65440
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.03.2023. 14:22 
Naslov:  Dvorana Gradski vrt: Goran Bare & Majke tour
21.06.2023. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

TOP radio donosi Goran Bare & Majke tour – veliku rock turneju po hrvatskim gradovima. Turneja u trajanju od nekoliko mjeseci započet će u velikim hrvatskim gradovima - Karlovcu, Osijeku i Splitu. Rock spektakl će se u Osijeku dogoditi 21. lipnja 2023. godine u Dvorani Gradski vrt.

Na Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta rock ikona će za Slavonce pripremiti koncert za pamćenje: “Publici mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe i da će koncerti biti odlični“, poručio je Goran Bare u razgovoru za TOP RADIO.

Bare je za TOP RADIO opisao osjećaje koji ga obuzmu na koncertima: „Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva...baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak kad imate kontrolu nad 10 – 15 tisuća ljudi – osjećate neku snagu, jakost u sebi.

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.

I na ovom putovanju Bare će publiku provesi kroz bogati katalog rock klasika iz svog repertoara - “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te druge neizostavne hitove.

Ulaznice nabavite putem Eventim-a.


Tekst i foto: TOP radio

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: