Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek: Jedinstveni program obrazovanja – Ponuditelj gastrosuvenira

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOva tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65424
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.03.2023. 13:37 
Naslov:  Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek: Jedinstveni program obrazovanja – Ponuditelj gastrosuvenira
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Na kompetitivnom tržištu, upravo posebnost i unikatnost postaju kvalitete od iznimne važnosti. Stoga dobro dizajnirani, kvalitetni i estetski prihvatljivi suveniri suoblikuju turistički imidž i promoviraju identitet, kulturnu baštinu i okolišne vrijednosti. Dakako suveniri prenose poruke i značenja te pričaju priče, a kao takvi su izvrsni promotori turizma. Stoga nije čudno da ih kupuju i turisti i domaći ljudi, kao poklon prijateljima, ali i kao podsjetnik na lijepe trenutke.

U sklopu projekta: UP.03.3.1.05.0006 RCK VirtuOS – uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva, Ugostiteljsko – turistička škola u Osijeku upisuje polaznike na neformalni program obrazovanjaPonuditelj gastrosuvenira“. Nositelj EU projekta je Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek a partneri Osječko-baranjska županija, Srednja strukovna škola Antuna Horvata Đakovo, Obrtnička škola Požega, Srednja strukovna škola Vinkovci, Strukovna škola Virovitica, Sunčane toplice d.o.o. Bizovac, HUP Zagreb d.o.o., Palisada d.o.o. Opatija, Ekonomski fakultet u Osijeku, Filozofski fakultet u Osijeku i Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju „Zvono“, Belišće. Projekt je usmjeren na unaprjeđenje kvalitete obrazovanja u sektoru turizma i ugostiteljstva uspostavom mjesta izvrsnosti – RCK VirtuOS kroz provedbu novih i moderniziranih obrazovnih programa.

U okviru RCK VirtuOS projekta, Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turistička škola, Osijek, besplatno će obrazovati 15 polaznika prema neformalnom programu obrazovanja odraslih – Ponuditelj gastrosuvenira, u trajanju od 72 sata. Početak edukacije planiran je za travanj 2023. godine, završetak do kraja lipnja 2023. godine. Predavanja se održavaju tijekom tjedna u poslijepodnevnim satima u RCK Ugostiteljsko-turističkoj školi, Matije Gupca 61, Osijek i kod poslodavaca.

Dodatne informacije mogu se dobiti na poveznici.

Pozivamo vas da se uključite u naše aktivnosti, postanite VirtuOSi, skuhajte si i poslužite bolju budućnost. Postanite izvrsni zbog sebe, a posebni za druge! #Budi VirtuOS!

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Ugostiteljsko-turističke škole, Osijek.




Foto: Učenici Srednje strukovne škole Antuna Horvata, smjer fotograf
[Sponzorirani članak]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: