Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Kulturni centar Osijek: Predstava "Nemoš pobjeć od nedjelje" [travanj, 2023.]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65431
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.03.2023. 11:09 
Naslov:  Kulturni centar Osijek: Predstava "Nemoš pobjeć od nedjelje" [travanj, 2023.]
02.04.2023. 20:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Kako i sam naziv predstave kaže, u nedjelju, 2. travnja 2023., ne pokušavajte pobjeći od neizbježnog i dođite uživati u kazališnoj predstavi nastaloj prema popularnom tekstu nagrađivane Tene Štivičić, u produkciji Kulturnog centra Osijek, i u izvedbi osječkih glumaca Antonije Mrkonjić i Dominika Karaule.

NEDJELJA, 02.04./20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek
Cijena ulaznice: 5,00 EURA
Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) svaki dan od 7-22, i u nedjelju od 19 sati do početka predstave.
Rezervacija ulaznica na e-mail: [email protected].

O PREDSTAVI:
Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije- Svoje priče.

Provjerite zašto i nakon skoro 20 izvedbi, publika i dalje zadovoljno i s osmijehom na licu izlazi s ove predstave.

Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom je Kulturni centar Osijek pokrenuo vlastitu kazališnu produkciju. Nakon nje, slijedila su još dva premijerna naslova: „MAJKEMI“ u režiji Stjepka Galovića Kandžije i „PLIŠANA REVOLUCIJA“ autorskog tima Vanje Jovanovića i Mateja Sudarića.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: