Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Dječje kazalište na 28. Lutkarskom proljeću

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65429
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 29.03.2023. 13:07 
Naslov:  Dječje kazalište na 28. Lutkarskom proljeću
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječje kazalište Branka Mihaljevića i ove godine sudjeluje na Lutkarskom proljeću koje se održava u gradovima i mjestima Vukovarsko-srijemske županije. Ovoga proljeća razveselit će mališane u Vukovaru i Vinkovcima predstavom Ludwiga Bauera u režiji Morane DolencTri medvjeda i gitara“. U predstavi igraju Gordan Marijanović, Areta Ćurković, Đorđe Dukić i Tena Milić Ljubić.

Predstave su na rasporedu u četvrtak, 30. ožujka 2023., u 10 i 11,30 sati u Hrvatskome domu Vukovar, te u petak, 31. ožujka 2023., u 10 i 11,30 u Gradskom kazalištu Joza Ivakić Vinkovci.

Na festivalu sudjeluje 16 profesionalnih lutkarskih kazališta i kazališta za djecu i mlade iz Hrvatske, hrvatske dijaspore te gostiju iz drugih zemalja, a izvest će čak 92 predstave u pet gradova i 20 općina Vukovarsko–srijemske županije te u gradovima Odžaku i Orašju u susjednoj BiH.

Neka ljepota lutkarske umjetnosti zasja i ovoga proljeća na radost najmlađih, a ako vas put ovih dana vodi prema istoku Hrvatske očekuju vas na predstavama 28. Lutkarskoga proljeća. Lutkarsko proljeće organizira Umjetnička organizacija Asser Savus.


Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: