Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Novi međunarodni uspjeh Hrvatskog pjevačkog društva Lipa

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65647
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.03.2023. 8:18 
Naslov:  Novi međunarodni uspjeh Hrvatskog pjevačkog društva Lipa
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Iz Hrvatskog pjevačkog društva Lipa stižu lijepe vijesti. HPD Lipa osvojila je dva vrijedna priznanja - Zlatnu diplomu i titulu pobjednika u svojoj kategoriji na međunarodnom natjecanju zborova u Beču.

"Donosimo vam prelijepe vijesti iz divnoga Beča! Na 32. Franz Schubert Chorwettbewerb / Choir Competition & Festival u jakoj konkurenciji izvrsnih pjevačkih zborova iz mnogih zemalja svijeta lipašice i lipaši ostvarili su novi trijumf!

Naime, naša i vaša Lipa osvojila je novo svjetsko zlato, odnosno Zlatnu diplomu, i titulu pobjednika svoje kategorije mješovitih pjevačkih zborova (A1), a međunarodni stručni sud visoko je ocijenio sjajnu izvedbu!

Zahvaljujući tome, Lipa je nastupila na prelijepoj pozornici Wiener Konzerthaus na koncertu laureata. Time je ponovno Europom i svijetom na izvrstan način pronijela glas o svojem gradu Osijeku i o svojoj zemlji Hrvatskoj" - napisali su na svojoj Facebook stranici.



Foto: HPD Lipa/Facebook

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: