Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



DOKKICA: Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65430
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.03.2023. 8:50 
Naslov:  DOKKICA: Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi
Od 22.03.2023. 16:00 do 23.03.2023. 15:59 (uključivo)
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dječji kreativni centar DOKKICA u suradnji s Udrugom Bacači sjenki organizira dvodnevni sastanak razmjene Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi, koji će se održati 22. i 23. ožujka 2023. u velikoj svečanoj dvorani Filozofskoga fakulteta u Osijeku (Ul. L. Jagera 9).

Dvodnevni sastanak razmjene Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi održat će se u okviru aktivnosti tematske mreže Medijsko obrazovanje je važno.MOV, a obuhvatit će predstavljanje različitih aktivnosti kojima se promovira i potiče razvoj medijske i filmske pismenosti u obrazovnoj i društvenoj praksi.

Za sudjelovanje na događaju možete se prijaviti ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici: , a dodatne informacije možete dobiti slanjem upita na e-adresu: [email protected] ili telefonski na 031/ 782 454.

Dvodnevni sastanak razmjene Medijska i filmska pismenost u obrazovnoj i društvenoj praksi održava se u sklopu projekta Medijsko obrazovanje je važno.MOV, sufinanciranoga sredstvima Europskoga socijalnog fonda, na kojemu su organizatori sastanka razmjene Udruga Bacači sjenki i Dječji kreativni centar DOKKICA projektni partneri.

Projekt se provodi pod vodstvom Gonga i u partnerstvu s Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu, Telecentrom, Kurzivom, Centrom za kulturu Zlatna vrata, Info zonom, Pragmom, Institutom za razvoj i međunarodne odnose i Fakultetom elektrotehnike i računarstva. Ukupna vrijednost projekta je 2.975.852,47 HRK, a iznos EU potpore iz Europskog socijalnog fonda iznosi 2.529.474,60 HRK.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: