Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



Edunova: Besplatni seminar "Koja se znanja i vještine očekuju od programera?"

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Redakcija 031
Offline
Avatar

Ukupno postova: 65780
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 16.03.2023. 8:22 
Naslov:  Edunova: Besplatni seminar "Koja se znanja i vještine očekuju od programera?"
16.03.2023. 17:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Besplatni seminar "Koja se znanja i vještine očekuju od programera?" održat će se u četvrtak, 16. ožujka 2023. s početkom u 17:00 sati u Edunovi.

U današnjem svijetu, tehnologija se brzo razvija, a za programere to znači da moraju biti stalni učenici kako bi pratili korak s napretkom. Ovaj besplatni seminar će se fokusirati na ključne vještine koje programer treba posjedovati kako bi uspješno obavljao svoj posao.

Ukoliko ste dio grupe programera koji su tek počeli s učenjem, zapeli u učenju, ili Vam ide, ali ne znate što očekivati u poslovnom svijetu – onda je ovo seminar za Vas!

Programiranje se ponajviše sastoji od rješavanja problema, stoga je bitno da programer može prepoznati problem, analizirati ga te pronaći adekvatno rješenje. Osim toga, programer treba biti sposoban raditi u timu, komunicirati s drugim članovima tima te preuzeti odgovornost za svoj rad.

Što su osnove programiranja? U kojem smjeru razviti vještine? Što očekivati u poslovnom svijetu programiranja? To su samo neki od pitanja na koje će vam naš stručnjak Tomislav Jakopec dati odgovore. Možete očekivati interaktivnu radionicu gdje se komentari očekuju, a pitanja su poželjna. Saznat ćete kakva su očekivanja, a upoznat ćemo Vas i s našim edukacijama JAVA PROGRAMIRANJE i WEB PROGRAMIRANJE kako biste se lakše mogli orijentirati u kojem pravcu krenuti ili nastaviti dalje.

AGENDA:
- Odabir PROGRAMSKOG JEZIKA i kako naučiti programirati
- OSNOVNI KONCEPTI svakog programiranja
- Što se očekuje od backend developera?
- Ne oklijevajte pitati sve što Vas zanima, jer ipak, svrha seminara je upoznati sve znatiželjnike s onim što ih zanima, a na to ne mogu pronaći ili dobiti konkretan odgovor. Pitati nešto prvi je korak, jer za programiranje treba imati petlju!

Seminar će se održati u prostorijama Edunove, 16.3.2023. u 17:00 sati.

Broj sudionika na seminaru je ograničen, za prijavu pošaljite naziv seminara, Vaše ime, prezime i kontakt broj na e-mail: [email protected]

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: